Moskisvet.com
image (28)

Novice

Razgaljena ministrova svetovalka Vanja zakuhala škandal!

J.V.
12. 11. 2013 10.35
12

Srbijo te dni pretresa nov politični škandal, v središču katerega se je tokrat znašla ministrova svetovalka Vanja Hodžić. Na splet so namreč pricurljale provokativne fotografije, na katerih nastavlja svoj bujni dekolte in mamljive obline. Medtem ko so bili verjetno mnogi nad njimi navdušeni, pa so drugi mnenja, da se kaj takšnega za nekoga, ki je zaposlen na ministrstvu, ne spodobi. Presodite sami!

Vanja Hodžić je postala prava senzacija, ko so srbski mediji na spletu našli njene seksi fotografije. Seveda ni prva, ki je na družabno omrežje objavila razgaljene fotografije, in s tem ne bi bilo nič narobe, če Vanja ne bi bila že nekaj časa zaposlena kot ministrova svetovalka. „Tam dela že nekaj časa in se usposablja na različnih sektorjih,“ so za srbski medij potrdili na ministrstvu. Vanja, ki je diplomirala na beograjski univerzi Megatrend, se menda tako pripravlja za delo na veleposlaništvu.

Na internetu je mogoče najti serijo njenih provokativnih fotografij, če ima namen še naprej delati v diplomaciji, pa bo morala ta hobi zamenjati s kakšnim drugim, bolj primernim. Glede na to, da je Vanja že odstranila svoj profil na Facebooku, se očitno tega dobro zaveda tudi sama.

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578