Moskisvet.com
20 let po koncu snemanja Obalne straže je Gena izdala svojo knjigo.

Novice

Nekdanja zvezdnica Obalne straže je danes takšna! Ne, ni Pamela ...

J.V.
11. 10. 2013 14.54
11

Nekdanja zvezdnica priljubljene serije Obalna straža Gena Lee Nolin se je po 20 letih znova znašla v središču pozornosti. Medtem ko je na malih ekranih v 90. letih življenja 'reševala' s pomočjo njenih mamljivih oblin v enodelnih rdečih kopalkah, pa jih danes rešuje s pomočjo knjige, ki jo je pred kratkim izdala.

Zvezdnica Gena Lee Nolin je slavo dosegla, ko je pred več dvajsetimi leti dobila vlogo seksi reševalke, v takrat zelo priljubljeni seriji Obalna straža. Toda Gena je kmalu spoznala, da je ohranjanje izklesane in vitke postave, od katere je bila odvisna njena kariera, vedno bolj naporno. Zvezdnice so imele namreč v pogodbi zapisano, da njihova teža lahko niha le za 2 kilograma.

Danes znova 'rešuje' življenja

Geni so se odvečni kilogrami začeli nabirati, njeni lasje so izgubili lesk, igralka pa se je borila z nihanji razpoloženja. Ob koncu snemanja serije je tehtala kar 91 kilogramov. Zdravniki so kmalu ugotovili, da gre za kronično bolezen ščitnice. In prav o tem, se je nekdanja zvezdnica sedaj razpisala v svoji novi knjigi, kjer vsem z isto diagnozo svetuje, kako kljub temu živeti polno življenje.

Tudi ona ga ima ...

Sicer pa se je Gena pred dobrimi desetimi leti pridružila svoji nekdanji soigralki Pameli Anderson. Obe sta namreč ponosni lastnici domačega porniča. Gena se v amaterskem posnetku slači, boža po prsih in počne še veliko zelo zanimivih in vročih stvari. Za kamero se je takrat postavil igralkin nekdanji mož, ko je filmček pricurljal v javnost, pa se zvezdnica z objavo ni preveč obremenjevala.

Gola je pozirala za Playboy

Domači posnetek pa ni edina stvar, ki si jo Pamela in Gena delita. Obe sta namreč tudi nekdanji Playboyjevi zajčici, ki sta se v mladih letih razgalili za naslovnico priljubljene moške revije. Gena je za potrebe snemanja takrat odvrgla prav vse krpice in brez sramu nastavila tudi svoje najbolj intimne predele.

20 let po koncu snemanja Obalne straže je Gena izdala svojo knjigo.
20 let po koncu snemanja Obalne straže je Gena izdala svojo knjigo. FOTO: Fame

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578