Moskisvet.com
Zaradi tega dekolteja je ostala brez službe.

Novice

Televizijsko voditeljico odpustili, ker je sredi oddaje pokazala ...

J.V.
11. 10. 2013 14.52
4

Turško televizijsko voditeljico so odpustili, ker je za vodenje oddaje izbrala preveč provokativno obleko, ki je po mnenju mnogih le komaj prekrivala njeno oprsje. Javni predstavnik medijske hiše je njen videz opisal kot 'neprimeren' in potrdil, da je Gözde Kansu zaradi tega ostala brez službe.

Zaradi tega dekolteja je ostala brez službe.
Zaradi tega dekolteja je ostala brez službe. FOTO: You Tube

Gözde Kansu je ime televizijske voditeljice, ki je še do nedavnega vodila eno izmed priljubljenih oddaj v Turčiji. Vse dokler ni pred kratkim naredila veliko napako in izbrala zapeljivo obleko z drznim dekoltejem, ki jo je na koncu stala službe. Turčija je namreč zelo konzervativna država, v kateri je razkazovanje gole kože, zlasti na nacionalni televiziji, strogo prepovedano.

'To je smešno in žalostno'

Vse se je začelo, ko je eden izmed turških politikov javno skritiziral televizijsko voditeljico in čeprav ni omenil njenega imena, je celotna država vedela za koga gre in ni dolgo trajalo, da so glavni na televiziji ukrepali. In kaj o tem pravi voditeljica? Reakcija njenih nadrejenih se ji zdi smešna in žalostna, v izjavi medijem pa je dejala: "To je moj stil oblačenja, ki se mu nimam namena odpovedati. Najlažje je bilo žrtvovati žensko."

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578