Moskisvet.com
Lisa Snowdon - 1

Novice

Vedno jo bodo poznali kot Clooneyjevo bivšo

J.V.
13. 12. 2013 15.01
13

Večni hollywoodski samec George Clooney se lahko pohvali z zelo pestrim ljubezenskim življenjem, njegovo posteljo pa so v preteklosti grele same lepotice. Poleg italijanske zvezdnice Elisabette Canalis in dolgonoge Stacy Keibler, je ena izmed njegovih bivših ljubic tudi Lisa Snowdon, ki je pred časom svojim oboževalcem na družabnem omrežju pokazala, čemu se je Clooney odrekel.

Lisa Snowdon - 1
Lisa Snowdon - 1 FOTO: Twitter

Radijska in televizijska voditeljica Lisa Snowdon je ena izmed mnogih bivših ljubic hollywoodskega šarmerja Georgea Clooneyja. 41-letnica se je pred časom v London vrnila z njenih turških počitnic, ki jih je preživljala v enem izmed priljubljenih letovišč v Bodrumu. Tam je svoje mamljive obline nastavljala sončnim žarkom, svoje izklesano telo pa postavila tudi pred fotografski objektiv. Lisa je že pred kratkim razkrila, da svojo atletsko postavo ohranja s pomočjo osebnega trenerja.

Ena izmed mnogih ljubic

Seksi rjavolaska je slavnega igralca spoznala leta 2000, ko sta skupaj snemala reklamo za Martini, kmalu zatem pa se zapletla v vročo romanco. Še nekaj mesecev potem, ko se je par razšel, so Liso spraševali, kakšen je George Clooney v postelji. „Ponavadi se to zgodi po nekaj pijačah, toda nikoli ne povem,“ je dejala Lisa in dodala, da se zaveda, da bo vedno znana kot Clooneyjeva bivša. „V moj nagrobnik bodo verjetno zapisali 'Tukaj leži bivše dekle Georgea Clooneyja'.“

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578