Moskisvet.com
image (28)

Novice

Mimoidoči niso mogli verjeti svojim očem!

J.V.
14. 10. 2013 11.16
20

Sophie Anderton je marsikomu polepšala dan, ko se je samo v modrčku in tangicah sprehodila po londonskih ulicah kot po modni brvi. Izpod njenega prosojnega modrčka sta kukali nabrekli bradavički, kar je povzročilo, da so se za njo obračale vse moške glave, katerih oči so se že v naslednji sekundi ustavile na njenih dveh hlebčkih.

Sophie Anderton se je, kot kaže, odločila, da celemu svetu dokaže, da ima pri 36 letih še vedno telo 20-letnice. Manekenka je pred kratkim na londonskih ulicah povzročila pravo vznemirjenje, ko se je po njih sprehodila oblečena v provokativno spodnje perilo, ki ni prav veliko prepuščalo domišljiji.

Pri 36 bolj samozavestna kot pri 19 letih

Njeno poziranje je bilo posvečeno novi kolekciji spodnjega perila, ki ga Sophie zastopa že vrsto let. Manekenka je priznala, da se danes v svojem telesu počuti veliko bolj samozavestno, kot se je pred 17 leti, ko je prvič zastopala znamko spodnjega perila. „Sedaj sem ženska in ne mlado dekle,“ pravi dolgonoga lepotica in dodaja: „Svoje telo bolj sprejemam in sem zagotovo bolj samozavestna kot pri 19. letih.“

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578