Moskisvet.com
Kate Middleton v belem bikiniju - 3

Novice

Pricurljal video Kate Middleton: takšne je še niste videli!

N.J.
29. 01. 2014 09.11
12

Preden je spoznala princa Williama, se z njim poročila in postala del kraljeve družine, je bila Kate Middleton povsem 'običajno' dekle. Sanjarila je o istih stvareh kot njene sovrstnice, med drugim se je v določenem obdobju navdušila tudi za igro.

Cambriška vojvodinja Catherine je v življenju preizkusila marsikaj – med drugim tudi, kako je nastopati na gledališkem odru. Leta 1993, ko je bila stara 11 let, je tako zaigrala v šolskem muzikalu 'My Fair Lady'.

V muzikalu, ki je nastal na podlagi igre Pygmalion britanskega avtorja Georgea Bernarda Shawa, se je Kate prelevila v cvetličarko Elizo Doolittle, ki jo fonetik Henry Higgins uči pravilnega angleškega jezika, da bi jo lahko v družbi predstavil kot damo iz visoke družbe, ona pa s svojim Cockney naglasom zabava občinstvo.

No, to pa ni bil zadnji odrski nastop Kate Middleton. Pri 13 letih je namreč zaigrala v melodramatični predstavi Murder in the Red Barn.
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578