Moskisvet.com
mokre sanje

Novice

O njej sanjari največ Slovencev

Moškisvet.com
04. 05. 2015 14.17
37

Na spletnem portalu Moškisvet.com smo izvedli anketo, v kateri smo spraševali, katero Slovenko bi najraje gostili v mokrih sanjah.

mokre sanje
mokre sanje FOTO: Facebook
Tanja Žagar
Tanja Žagar FOTO: Facebook
Najbolj priljubljena med moškimi in ženskami je Tanja Žagar. Zanjo je glasovalo 43 odstotkov moških in 31 odstotkov žensk (41 odstotkov vseh anketiranih). Najmanj glasov vseh je prejela Urška Čepin (slabe 3 odstotke).

Moški so na drugo mesto 'postavili' Špelo Grošelj, ki je prehitela Natalijo Verboten, Jasno Kuljaj in Taro Zupančič.

Za njimi sta s približno enakim številom glasov La Toya in Ana Marija Mitič (obe sta prejeli po 4 odstotke glasov), najmanj glasov (po 3 odstotke) pa sta prejeli Helena Blagne in Urška Čepin.

Pri ženskah je vrstni red drugačen. Prva tri mesta sicer ostajajo enaka, je pa La Toya med ženskami bolj priljubljena od Tare Zupančič in Ane Marije Mitič (obe sta prejeli po 9 odstotkov glasov), Jasna Kuljaj je z 8 odstotki glasov pristala na komaj 7 mestu, za njo pa sta zaostali, Helena Blagne (5 odstotkov glasov) in Urška Čepin s 4 odstotki.

Špela Grošelj
Špela Grošelj FOTO: Tibor Golob

Natalija Verboten
Natalija Verboten FOTO: Tibor Golob

Urška Čepin
Urška Čepin FOTO: Damjan Žibert


 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578