Moskisvet.com
image (28)

Erotika

Ko najstnica odraste ...

U.S.
11. 04. 2013 12.59
5

S svojimi seksi oblinami je nekdanja najstniška zvezdnica Ashley Tisdale dokazala, da ni več deklica, ki jo je pred leti med filmske zvezde izstrelila nadvse priljubljena serija High School Musical, po kateri sta bila kasneje posneta tudi dva filma. Oblečena zgolj v usnjeno jakno, pod katero ni nosila nedrčka, je zapeljivo pozirala.

Najstniška zvezdnica Ashley Tisdale je med zadnjim poziranje za revijo Maxim dokazala, da ni več majhna deklica. Po vzoru številnih zvezdnic, ki so že pred njo krasile naslovnico omenjene revije, je odvrgla vsa oblačila in pokazala svojo divjo stran. Razgaljena zvezdnica se je med poziranjem na plaži popolnoma sprostila in se zapeljivo nastavljala fotografskemu objektivu. Kot vse kaže, je zdaj dovolj velika, da pokaže svoj seksapil. Ja, Ashley je odrasla, ni kaj!

Vrača se na filmska platna

Sicer pa je zvezdnica te dni zaposlena s promocijo svojega zadnjega filma Scary Movie 5 (Film, da te kap 5), kjer je zaigrala skupaj s problematičnima igralcema Lindsay Lohan in Charliejem Sheenom. "Mislim, da je Lindsay odlična," je na kratko komntirala svoj odnos s slavno igralko.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549