Moskisvet.com
sporna fotografija

Novice

Fotografija, nad katero se zgraža ves svet!

N.J.
07. 01. 2014 09.38
9

Kadar koli se pevka Madonna pojavi v medijih, šokira. Bodisi s svojim obnašanjem bodisi z videzom. Tokrat pa je šla korak dlje. Na spletu je namreč objavila fotografijo sina, nad katero se zgraža praktično ves svet.

Madonna je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri njen 13-letni sin Rocco Ritchie pozira v družbi dveh prijateljev s steklenico alkoholne pijače v roki. "Zabava se je pričela," je zapisala pod fotografijo, ki je nastala v švicarskih Alpah, kjer je silvestrovala s prijatelji in otroki.

In čeprav je bil njen namen izzvati razpravo na družbenem omrežju, ali je v redu, da dovoli otrokom uživanje alkohola, ali menijo, da je to neodgovorno, je s fotografijo sprožila val zgražanja in kritik. Nenazadnje s slike ni možno razbrati, ali je Rocco dejansko užival alkohol ali je zgolj poziral s steklenico v roki.

Kakor koli že, Madonna priznava, da je pri vzgoji nekoliko preveč popustljiva. To je potrdila tudi v enem od intervjujev, v katerem je dejala, da bi morali vložiti več energije v discipliniranje otrok. Pred dvema letoma so jo mediji namreč že blatili, ker so paparaci njeno najstniško hči Lourdes zasačili s cigareto v ustih. "Verjetno nisem tako stroga, kot bi morala biti. Vsak dan se pregovarjamo in nikoli nisem odobravala kajenja, niti pri svoji hčeri," je povedala v Today Showu. A, roko na srce, kateri starši pa lahko svojemu uporniškemu najstniku 100-odstotno preprečijo, da bi poskusil kaditi cigarete ali piti alkohol?

sporna fotografija
sporna fotografija FOTO: Instagram


 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630