Moskisvet.com
Selena Gomez

Novice

Aretirali le v bikini odeto in pijano Seleno Gomez?!

E.N.
24. 03. 2012 13.52
12

<b>Ameriška mini diva je na svojem Twitter profilu še kako aktivna. Redno objavlja fotografije in nedavno je navdušeno celo zapisala, da so jo aretirali in da je bilo izjemno zabavno.</b>

Lepotička redno objavlja 'delovne fotografije'
Lepotička redno objavlja 'delovne fotografije' FOTO: Twitter
Najprej se je pred vsemi napila, potem se je slekla v majhen bikini in naposled je končala za zapahi. Je tudi Selena začela kariero 'hollywoodske prestopnice' kot nekatere njene kolegice? Ah, kje pa – Selena ostaja še čisto umirjeno dekle, ki misli le na dve zadevi – službo in fanta. Vse, kar se ji dogaja, pa tako kot njene vrstnice redno objavlja na Twitterju.

Twitter je tudi za mlado zvezdnico nepogrešljiv

19-letna zaročenka Justina Bieberja je tako na svojem Twitter profilu objavila fotografije s snemanja svojega novega filma Spring Breakers in dopisala, da se zelo zabava in da ji je bilo zabavno, ko so jo 'aretirali'. Seveda je kmalu razložila, da je le odigrala eno od scen novega filma Spring Breakers, kjer poleg nje igrata tudi Ashley Benson in Vanessa Hudgens.

Selena Gomez
Selena Gomez FOTO: Twitter
Selena je objavila tudi to fotografijo in se pozabavala na račun (filmske) aretacije.
Selena je objavila tudi to fotografijo in se pozabavala na račun (filmske) aretacije. FOTO: Twitter


KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616