Moskisvet.com
image (28)

Novice

Brutalno pretepli Justina Bieberja

S.R.
20. 03. 2012 14.05
62

Justin Bieber se je pred kratkim mudil na podelitvi glasbenih nagrad NRJ Music Awards v slavnem francoskem hotelu The InterContinental Carlton Cannes. Tam mladi pevec predstavlja najnovejši album Believe, s katerim želi doseči tudi bolj odraslo podobo.

Neverjetno slavni Justin je 1. marca dopolnil 18 let, zato se je sedaj skupaj s svojimi menedžerji odločil tudi malce spremeniti svojo podobo. Ker je praktično odrasel, Bieber želi, da ga tudi svet počasi preneha imeti za še enega uspešnega najstnika, temveč za resnega glasbenega izvajalca in predvsem za odraslega moškega, ki je sposoben sam sprejemati pravilne odločitve.

Tako Justin sedaj med intervjuji nima vedno ob sebi katerega izmed članov osebja, temveč se z bolj ali manj nadležnimi vprašanji spopade sam. Prav tako noče več skrivati svojega razmerja s slavno igralko in pevko Seleno Gomez, s tem da njune ljubezni kljub temu še ni pripravljen v celoti deliti z mediji. Prav zaradi slednjih je bilo njegovih zadnjih nekaj let, ko je postal neverjetno slaven, precej težkih.
Justin novinarjem brez dlake na jeziku pove, da je odraščanje v soju žarometov izjemno naporno, saj je prav vsaka običajna težava, ki spremlja odraščajoče fante, pod drobnogledom. Čeprav številni mislijo, da je zelo zabavno biti tako zelo slaven, pa Bieber rad pove, da pravzaprav noče biti slaven, saj te to, kot že omenjeno, oropa normalnega življenja in predvsem zasebnosti. Ker pa glede pozornosti medijev ne more narediti nič, Bieber z njimi ravna povsem korektno. Na živce mu gredo le paparaci, proti katerim pa na žalost, razen občasnega izogibanja, ne more storiti ničesar. Nasprotno, svoje oboževalce Justin povsem razume in z njimi večino časa tudi zelo profesionalno ravna in jim posveča kar precej svojega časa. Justin je sicer precej samozavesten, kar navsezadnje niti ni tako presenetljivo, saj je bil njegov oče odličen MMA (mixed martial arts) borec, tako da je tudi njegov sin podedoval pokončno držo.
Del njegove preobrazbe iz najstnika v pravega moškega je tudi nedavna serija fotografij za revijo Complex. Slednja ravno letos praznuje 10. obletnico. Za naslovnico revije, v kateri bodo strnili najboljše prispevke, so se uredniki namreč odločili za sodelovanje s slavnim mladim pevcem. Nastala je serija precej brutalnih fotografij, ki ponazarjajo težave, ki jih prinaša odraščanje, še posebej takšno v soju žarometov. Na fotografijah je pevec videti, kot da bi ravnokar prišel iz ringa ali pa iz hudega uličnega pretepa. Justin naj bi na ta način pokazal, da ne želi več biti ''boksarska vreča''. Za ''krvave'' fotografije je odgovoren fotograf Tony Keller, revija Complex pa poleg fotografij pokriva tudi Justinovo popotovanje, na katerem predstavlja svoj najnovejši album Believe.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 
 
 

 

 
 
 

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549