Moskisvet.com
image (28)

Novice

Tetovaže in silikonsko oprsje: to je žena slavnega nogometaša

J.V.
18. 06. 2013 11.23
15

Portugalski nogometaš Raul Maireles in njegova žena Ivona trenutno uživata v vročem Miamiju, kjer sta na plaži privabljala pozornost z ogromnimi tetovažami, ki prekrivajo večino njunih teles, Ivona pa je v belem bikiniju pokazala tudi svoje kirurško izpopolnjeno oprsje. Slavni par je očitno prava sanzacija na plaži, saj so jima bili paparaci ves čas za petami, mimoidoči pa si niso mogli pomagati, da ne bi pogledovali proti njima.

Žena portugalskega nogometaša, Ivona Meireles, se znajde v središču pozornosti kjerkoli se pojavi. Pred nekaj dnevi so jo v družbi njenega moža Raula ujeli v Miamiju, kjer si je par privoščil krajši počitniški oddih. Sodeč po njunih telesih sta oba velika ljubitelja tetovaž. ki skoraj v celoti prekrivajo njuni telesi. Ivona je v belem bikiniju pokazala vitko linijo in svoje silikonsko oprsje, ki pa mu tokrat ni uspelo zasenčiti ogromnih tetovaž. Paparacem je uspelo celo spregledati njeno celulitično zadnjico.

Podpisal večmilijonsko pogodbo

Spomnimo, Ivona je postala žena nogometaša leta 2008, ko se je par sprehodil do oltarja, skupaj pa imata tudi hčer Laro. Že nekaj let sta ponosna lastnika trgovine z oblačili na Portugalskem in Ivona je že večkrat priznala, da sta oba velika ljubitelja mode. Meireles je sicer leta 2010 prišel v Anglijo, kjer se je pridružil nogometnemu moštvu Liverpool, kasneje je igral za klub Chelsea, lansko poletje pa je 30-letnik postal del moštva Fenerbache iz Turčije. Z moštvom je podpisal 8 milijonov funtov vredno pogodbo, ki je zakoncema omogočila, da živita precej lagodno življenje. Po naporni nogometni sezoni pa so se počitnice čez lužo Raulu zagotovo prilegle.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578