Moskisvet.com
Brooke Vincent na Tenerifih

Novice

Spustile so hlačke ...

U.S.
07. 06. 2013 16.13
27

Mlada zvezdnica britanske nadaljevanke Coronation Street, 20-letna Brooke Vincent se je med nedavnimi počitnicami na Tenerifih, kjer si je napolnila baterije v družbi zvestih prijateljic, pošteno zabavala. Mogoče celo preveč, so mnenja nekateri. Dekleta so meni nič tebi nič slekla kopalne hlačke in pokazala svoje ritke!

Brooke Vincent na Tenerifih
Brooke Vincent na Tenerifih FOTO: Instagram

Med petdnevnim oddihom so dekleta svoje oboževalce prek spleta ves čas obveščale o dogajanju. Na Instagramu je tako mlada britanska igralka Brooke Vincent objavila fotografijo, na kateri (op.p. ona je dekle v sredini, ki nosi rumeno-bele bikinke) v družbi prijateljic povsem brez zadržkov pokaže svojo golo ritko. Pobudo, da širnemu svetu pokažejo svoje gole zadnjice, je dala prav mlada igralka, njenemu zgledu pa so kasneje sledila še preostala dekleta v družbi, ki so po zgledu slavne prijateljice tudi sama odvrgla kopalke in pokazala svoje zadnjice.

Da pa ne bi bilo pomote, čigava ritka je od koga, so se dekleta kasneje še obrnila in fotografu nastavila še svoj obraz. "Dekleta so se res nepozabno zabavala. Med poziranjem so se ves čas iz srca smejala," je britanski reviji The Sun zaupal fotograf, ki je omenjene fotografije za mična dekleta tudi posnel.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578