Moskisvet.com
image (28)

Novice

Skrivaj snemal študentke na WC-ju in objavil fotografije!

N.J.
10. 01. 2014 13.55
16

Na straniščih v kampusu univerze je neznanec postavil kamero in skrivaj snemal dekleta med opravljanjem potrebe. Posnel jih je več kot 50, iz posnetkov pa je nato naredil fotografije, ki jih je pridno objavljal na spletu. Fotografije so sprožile val ogorčenja, vse to pa se je zgodilo - kje drugje kot na Kitajskem!

Na Kitajskem se te dni ukvarjajo s škandalom. Na stranišče kampusa univerze Xianmen je neznanec namreč skrivaj snemal študentke med opravljanjem potrebe in fotografije objavljal na spletu. Shanghaiist.com poroča, da so se prve fotografije pojavile na forumu Tianya, kjer je eden od uporabnikov najprej povedal, da je kamera postavljena v neko poslovno zgradbo, zatem pa objavil fotografije več kot 50 študentk - nekatere so bile cenzurirane, druge pa ne.

Kmalu po objavi so študenti fakultete prepoznali obraze in stranišče in sprožili akcijo. Ugotovili so, da je bila postavljena na stranišču v kampusu Jiageng, in sicer v tretjem nadstropju zgradbe 5. Kamera je bila seveda že umaknjena, fotografij pa še vedno prosto krožijo po spletu.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578