Moskisvet.com
Oksana Bobrovskaya

Novice

Putinova lepa sodelavka umrla med seksom v avtu

N.J.
01. 12. 2015 08.02
8

Lepa Oksana Bobrovskaya, poslanka vladajoče ruske stranke Vladimirija Putina Združena Rusija, in njen mož Nikita sta tragično preminila v avtomobilu med seksom na zadnjih sedežih.

30-letno poslanko Oksano Bobrovskayo in njenega moža Nikito je ubila eksplozija v avtomobilu toyota RAV4 v Novosibirsku. Po eni teoriji naj bi detonacijo izvedel Nikita v navalu ljubosumja, druga teorija pravi, da sta bila oba žrtvi napada in da bi bil cilj napada lahko Nikita in ne ona.

Za Siberian Times so s policijske postaje sporočili, da še preverjajo in preiskujejo okoliščine.

Kot je za LifeNews izjavil neimenovani vir, ki naj bi bil priča dogodku, se je par pred tragedijo prepiral, Nikita, nekdanji častnik v specialni enoti ruske vojske, naj bi Oksano obtožil varanja in jo prisilil v spolni odnos na zadnjih sedežih avtomobila.

Obe trupli naj bi bili po eksploziji močno iznakaženi: oba sta bila napol gola, njuna obraza pa naj bi bila popolnoma zoglenela. Eksplozijo naj bi povzročila eksplozija granati podobnega eksplozivnega sredstva, je za medije izjavil vodja preiskave Vitaly Latypov. Odjeknila naj bi v zadnjem delu avtomobila, saj so bila vsa stekla razen vetrobranskega uničena.
Za njuno 4-letno hčer Angelino zdaj skrbi babica, poroča Moskovsky Komsomolets.

Fotografije tragedije je na spletu objavil moški, ki se na Twitterju predstavlja kot Meatpie, ki za svoj profil piše, da je "gejevski nekrofilski forum".

 

 

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578