Moskisvet.com
Angelina Jolie - 18

Novice

To je seksi posnetek Angeline izpred 17 let

N.J.
19. 09. 2014 11.27
20

Da, tudi Angelina Jolie je, preden si je ustvarila številno družino z Bradom Pittom, imela burno življenje. Med drugim naj bi ljubimkala celo s slavnim pevcem. Poglejte, kakšna je bila videti takrat.

Kot razkriva knjiga, je Angelina Jolie, ki je zdaj srečno poročena z Bradom Pittom, menda ljubimkala s pevcem skupine Rolling Stones Mickom Jaggerjem, in to v času, ko je bil ta še poročen z Jerry Hall. Par naj bi se spoznal leta 1997, ko so Rolling Stones snemali videospot za pesem Anybody Seen My Baby?, v katerem je nato nastopila prav ona. Da sta z Mickom ljubimkala, je navedeno v knjigi Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story, ki jo je napisala ameriška pisateljica biografij Jenny Paul in je izšla že pred 4 leti. Čeprav se v zadnjem obdobju o Angelini veliko piše v zvezi s tem, da trpi motnje hranjenja, da je 'shirana' in živčna razvalina, pa je treba priznati, da je pred kamero še vedno prava seks ikona. In kot je videti na fotografijah, je bila prav tako seksi tudi pred 17 leti ...

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630