Moskisvet.com
Angelina Jolie - 7

Novice

Nikoli objavljene fotografije gole Angeline Jolie

U.S.
17. 04. 2013 11.17
20

Na dražbi, ki se bo predvidoma odvijala 15. maja, se bo znašla tudi ena od dveh zelo provokativnih fotografij hollywoodske igralke Angeline Jolie, ko je mlada zvezdnica pozirala gola skupaj z elegantnim konjem, ki je bil nad njenim oprsjem tako navdušen, da ga je kar obliznil s svojim dolgim jezikom.

Angelina Jolie - 7
Angelina Jolie - 7 FOTO: X17 Agency
Pri dražbeni hiši Christie's, kjer so že poskrbeli za prodajo številnih umetniških del, so se zdaj odločili, da zbiralcem ponudijo v javnosti še nikoli videno fotografijo mlade igralke Angeline Jolie, ki je leta 2001 nesramno zapeljivo pozirala Davidu LaChapellu. Da je na fotografiji res svetovno znana hollywoodska igralka, govori tudi dejstvo, da njeno levo roko krasi tetoviran napis Billy Bob, kot je bilo ime njenemu drugemu soprogu.

Priložnost je res enkratna

Pri omenjeni hiši si obetajo, da bodo lahko za sliko iztržili vrtoglavih 41.000 evrov. "To je vsekakor izjemna priložnost za zahtevne zbiralce po vsem svetu, da si pridobitjo fotografijo  neverjetne vrednosti," so prepričani pri dražbeni hiši.

Fotografija še ni bila objavljena

Sicer si je fotograf istega leta, kot je bila posneta fotografija, želel, da bi fotografija krasila naslovnico julijske številke revije Rolling Stone, a so ga v uredništvu zavrnili in izbrali drugo. Zdaj zagotovo svojo odločitev obžalujejo, saj vidijo, da bi se njihova številka takrat lahko še bolje prodajala.

Danes predvsem umirjena mama

Angelina je svojo bolj divjo plat zakopala, ko se je zapletla z igralcem Bradom Pittom, s katerim imata skupaj že šest otrok. Danes je tako predvsem predana mama in zagrizena zagovornica pravic zatiranih in zlorabljenih žensk. Kot posebna odposlanka Urada Visokega komisarja za begunce (UNHCR) pa je pred časom obiskala tudi Kongo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578