Moskisvet.com
Nekaj mesecev po porodu je spet videti odlično.

Novice

Končno jo je spet pokazala!

J.V.
18. 10. 2013 08.45
6

Ameriška starleta Kim Kardashian je, preden je zanosila, svoje oboževalce na družabnih omrežjih, kot so Facebook, Twitter in Instagram, dnevno presenečala z razgaljenimi fotografijami, na katerih so bile v ospredju njene slavne obline. Po več kot enoletnem odmoru pa se je Kim sedaj končno vrnila. Ste jo pogrešali?

Zvezdnica Kim Kardashian je pred nekaj meseci prvič postala mama, in ker ji je do danes uspelo izgubiti že vse odvečne kilograme, se je odločila, da svoje zveste oboževalce po dolgem času spet preseneti z vročim foto utrinkom.

Spet jo je nastavila

Tega je starleta objavila na Instagramu: na fotografiji pozira v enodelnih belih kopalkah, ki pri strani razkrivajo del njenega oprsja. No, največ pozornosti pa je seveda pripadlo njeni ogromni zadnjici, ki jo pri takšni pozi res nemogoče spregledati. 15 kilogramov lažja je Kim spet videti odlično.

Spet gola v Playboyu

Zadnje dni se je v tujih medijih veliko pisalo o tem, da bi se zvezdnica rada znova razgalila za revijo Playboy, ki jo je krasila že leta 2007. Takrat je sicer dejala, da odločitev obžaluje, sedaj pa si je očitno premislila. Odločena je namreč, da vsem dokaže, da je najbolj seksi mama na svetu.

Nekaj mesecev po porodu je spet videti odlično.
Nekaj mesecev po porodu je spet videti odlično. FOTO: Instagram


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578