Moskisvet.com
Britney Spears-6

Novice

V jutranji oddaji se je pojavila brez hlačk in pokazala ...

J.V.
18. 10. 2013 13.27
15

Gledalci poljske televizije TVN so bili šokirani, ko so v jutranji oddaji zagledali temnolaso manekenko, ki igra na električno kitaro. Nič kaj takšnega bi si mislili in to bi tudi držalo, če ta ne bi kazala gole zadnjice.

Je pevka pretiravala z iskanjem pozornosti?
Je pevka pretiravala z iskanjem pozornosti? FOTO: YouTube

Poljska pevka Patty je v eni izmed najbolj priljubljenih jutranjih oddaj na poljski televiziji TVN, pred nekaj dnevi predstavila svojo novo glasbeno uspešnico, v ozadju pa jo je spremljal njen 'bend', del katerega je bila tudi kitaristka brez spodnjih hlačk.

Manekenka brez spodnjic - 1
Manekenka brez spodnjic - 1 FOTO: YouTube

Da bi pritegnila kar se da pozornosti, se je Patty odločila, da najame dve manekenki, ki se bosta v oddaji pojavili napol goli. Ena od teh se je pretvarjala, da igra na kitaro, za nastop pa je 'pozabila' obleči hlačke in spodnji del oblačil. Medtem ko je za kitaro skrivala svoje mednožje, pa je bila njena gola zadnjica v središču pozornosti. Večina gledalcev jutranjega programa je bila zgrožena nad njihovim nastopom, dekleta pa so dosegla svoj namen. Videoposnetek nastopa je zaokrožil po spletu, a ga avtorji oddaje neprestano umikajo, kljub temu pa si ga je do sedaj ogledalo več kot 40 tisoč ljudi. Nazadnje je bil dostopen na tej povezavi, v kolikor ni več, pa ga poiščete tako, da v svoj brskalnik vpišete 'patty krzyk tvn'.
 

 


 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578