Moskisvet.com
image (28)

Novice

Pijana in gola 18-letnica bežala pred policisti

S.R.
16. 02. 2012 08.20
15

Tudi dekleta znajo pod vplivom alkohola zagrešiti kakšen precej nenavaden zločin. 18-letna 'kavbojka' iz mesta Corpus Christi v Teksasu je policiji tako pripravila kar veliko presenečenje, saj jim je (precej neuspešno) poskušala ubežati s svojim džipom, na sebi pa je imela le škornje.

Policisti so se 14. februarja okoli treh zjutraj odzvali na prijavo o sumljivi osebi in se takoj odpravili na kraj, ki so jim ga posredovale priče. Tam so zalotili 18-letno Taylor Burnham, ki je zgolj v škornjih stala ob cesti med ograjo in svojim džipom. Ko je opazila može postave, se je pognala v avtomobil in poskušala zbežati. Bega pa se je lotila precej neresno, saj je pred policisti bežala s hitrostjo slabih 50 kilometrov na uro. Policisti so jo tako zasledovali le dobra dva kilometra, nato pa je Taylor zapeljala na pločnik in ustavila. Policistka je precej opiti Taylor pomagala obleči vsaj nekaj kosov obleke, nato pa so jo aretirali zaradi upiranja aretaciji in vožnje pod vplivom alkohola.
Seveda bi bilo zanimivo izvedeti, zakaj se je mladenka odločila voziti kar v Evini opravi. Policija o tem sicer ni dala prav nobenih informacij, najverjetneje pa je njen goli pobeg posledica preveč zaužitega alkohola.
Taylor pa je kljub mladosti ne bo odnesla ravno poceni. Vožnja pod vplivom alkohola je v Teksasu sicer le manjši prekršek, upiranje aretaciji oziroma pobeg pred policisti pa je zločin zato so jo policisti priprli in jo izpustili šele po plačilu varščine, ki je znašala 2.650 evrov. Za svoje dejanje pa bo odgovarjala tudi pred sodnikom.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578