Moskisvet.com
image (28)

Novice

Nagca pred smrtjo rešila hitra hrana

S.R.
13. 02. 2012 11.00
20

Očitno ima vsak od nas šibko točko, s katero ga lahko odvrnemo tudi od samomora. Moški v Los Angelesu se je namreč odločil končati svoje življenje s skokom z radijskega stolpa. Policiji ga je od namere uspelo odvrniti s precej nenavadnim sredstvom – hitro hrano.

45-letni moški doma iz Arizone se je v sredo, 8. februarja, povzpel na radijski stolp v središču Los Angelesa in več ur grozil, da se bo vrgel v globino. Poleg groženj s samomorom je policijo kmalu začel prositi tudi za hamburgerje iz znane restavracije s hitro hrano. Seveda so možje postave odhiteli po hrano, moški pa je po zaužitem obroku začel plezati s stolpa.
Vse skupaj se je na srečo končalo brez poškodb, še danes pa ni jasno, kaj je moškega prignalo do plezanja na stolp in kako je do tja sploh prišel. Stolp je namreč na vrhu precej obljudene stavbe.
Med plezanjem s stolpa pa se je zgodilo še nekaj, kar je celotno zgodbo naredilo precej komično. Moški se je namreč pred plezanjem s stolpa iz neznanega razloga začel slačiti in na tla prišel povsem nag. Policisti so bili kar precej zmedeni, moški pa jim niti po tem, ko so ga spravili na tla, ni razložil, zakaj je grozil s samomorom, kaj šele, zakaj se je slekel. Ker se je vse dobro in srečno končalo, za policiste vse skupaj niti ni bilo tako pomembno.

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578