Moskisvet.com
image (28)

Novice

Njene bradavičke so bodle v oči...

J.V.
19. 11. 2013 11.25
16

Poletja za nekatere zvezdnice še ni konec. Zvezdnica resničnostnega šova Prave gospodinje Miamija se te dni namreč nastavlja sončnim žarkom v bikiniju in se predaja mokrim užitkom ob bazenu, medtem ko ji družbo dela njen mož. Joanna Krupa je v kopalkah pokazala svojo zavidanja vredno postavo, kot da že to ni bilo dovolj, pa se kasneje še brez modrčka sprehodila po ulicah vročega Miamija.

34-letno zvezdnico in manekenko Joanno Krupa so paparaci opazili, ko se je z možem Romainom Zargo odpravila po nakupih in pozornost pritegnila s svojimi nabreklimi bradavičkami, ki so kukale izpod maksi obleke.

Želela si je prsi, kot jih ima Pamela

Joanna, ki si je do sedaj privoščila že dve operaciji prsi, se je nekaj ur pred tem nastavljala sončnim žarkom v turkiznem bikiniju ter s svojimi oblinami dražila moža. Zvezdnica resničnostnega šova je pred kratkim spregovorila o povečanju prsi in priznala, da je pod nož prvič šla, ko je bila stara 18 let in si je želela izgledati kot Pamela Anderson. „V srednji šoli je bila moj idol in zaradi nje sem si povečala prsi,“ je dejala Joanna, ki je lepotno operacijo kasneje obžalovala.

Seksala s poročenim moškim

Sicer pa je za Joanno naporen teden. Znašla se je namreč sredi javnega prepira z Brandi Glanville, ki je manekenko obtožila, da je ena izmed mnogih žensk, ki so se znašle v postelji z Mohamedom Hadidom, medtem ko je bil ta poročen. „Joanna je seksala z Mohamedom. Bila je ena izmed številnih afer. Nočem biti prijateljica z osebo, ki spi s poročenimi moškimi.“

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578