Moskisvet.com
Ana se je odločila, da združi prijetno s koristnim.

Novice

Ana je še vedno najbolj seksi!

J.V.
15. 11. 2013 14.56
6

Srbska tenisačica Ana Ivanović velja za eno izmed najlepših športnic na svetu, ki se je odločila prijetno združiti s koristnim. Ana namreč trenutno tekmuje na prvenstvu Necker Cup, ki poteka na eksotičnih Karibih. Kadar ne igra, pa se teniška igralka nastavlja sončnim žarkom in uživa v prekrasnem razgledu.

Priljubljena teniška igralka Ana Ivanović te dni uživa na privatnem otoku Neckera na Karibih, ki je v lasti četrtega najbogatejšega Britanca Richarda Bransona. Tam pa ni sama, družbo ji delajo tudi številni drugi znani tenisači, ki tekmujejo na Necker Cup, tekmovanju, ki ga je milijonar letos organiziral. Srbska tenisačica je na svojem družbenem omrežju Twitter profilu delila fotografijo z njenih športno obarvanih počitnic in z njo požela val pohval. Na njej namreč pozira v kopalkah in kaže svojo atletsko postavo.

Njune burne romance je konec

Ana je od nedavnega znova samska, potem ko se je končala njena burna in kratka romanca s srbskim košarkarjem Ivanom Paunićem. Sicer pa postavna športnica nima časa za žalovanje in se že zabava v družbi romunske kolegice Sorane Cirstee ter drugih tenisačev, ki so se znašli na otroku. Med njimi so tudi Rafael Nadal, Martina Nevratilova in Stefan Edberg.

Najbolj seksi tenisačica v zgodovini

Britanski medij Mirror je Ano lansko leto okronal za najlepšo teniško igralko v zgodovini, na drugo mesto se je uvrstila Caroline Wozniacki, tretja pa je bila Jelena Dokić. Med prvih deset se je uspelo uvrstiti tudi Ani Kurnikovi, Stefanii Chieppa, Mariji Šarapovi, Viktoriji Azarenka, Amandi Coetzer, Mariji Kirilenko in Aloni Bondarenko.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549