Moskisvet.com
Kokone Sasaki - 2

Novice

Igralka jo je takole nastavila na predstavitvi filma!

N.J.
17. 06. 2013 16.06
4

Na tiskovni konferenci ob premieri filma Hello, My Dolly Girlfriend si je glavna igralka, japonska zvezdnica Kokone Sasaki, privoščila nagajivo potezo. Na lepem se je postavila na kolena in poredno pokazala svojo privlačno zadnjico.

Že pred kakšnimi tremi meseci se je na internetu pojavil trailer za film režiseja Takashija Ishiija z naslovom Hello, My Dolly Girlfriend, v katerem lahko med drugim vidimo ljubezenske prizore med glavnima igralcema, Tasukom Emotom in Kokono Sasaki. Ljubitelji japonskih filmov pa so nedavno dočakali tudi njegovo premiero.

Kokone Sasaki - 1
Kokone Sasaki - 1 FOTO: Profimedia
Seksi tiskovna konferenca

Tiskovna konferenca ob predstavitvi filma pa ni bila povsem običajna. Glavna igralka, ki se je eje udeležila v precej minimalistični beli obleki, se je namreč naenkrat spustila na kolena ter vsem pokazala svojo seksi zadnjico. Ali je s to nagajivo potezo pritegnila pozornost še kakšnega novega gledalca, ne vemo, zagotovo pa bo tiskovna konferenca marsikomu ostala v lepem spominu.

O filmu

Film Hello, My Dolly Girlfriend sicer temelji na Ishiijevi mangi "Mukuchi nu Anata". V njem Emoto igra osamljenega otakuja Kentara, ki je zaradi prestrukturiranja podjetja ostal brez službe. Medtem ko svojo žalost utaplja v alkoholu, mu uspe zaplesti se v spopad s tolpo razbojnikov, ki ga preganjajo po zapuščeni stavbi. Kentaro v paniki najde zatočišče in se zapre v enega od prostorov, tam pa odkrije nekakšen kup 'trupel' oziroma lutk. Na kupu kmalu zagleda pravo žensko figuro v normalni velikosti, oblečeno v mornarsko obleko. Ko raziskuje naprej, navdušeno ugotovi, da je dekle toplo in videti živo. Navdušenje pa kmalu zbledi, saj tolpi uspe vlomiti k njemu. V tistem trenutku slika popolnoma oživi, dekle pa se z golimi rokami znebi napadalcev in pred njimi reši Kentara.

Kentaro dekle nato odpelje k sebi domov. Ko se zjutraj zbudi, odkrije, da se je dekle spet spremenilo v neživo. Njeno ime je Kokone (igra jo Kokone Sasaki) in med njima se kmalu razvije nenavadna ljubezenska zgodba.

Kokone Sasaki - 2
Kokone Sasaki - 2 FOTO: Profimedia

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578