Moskisvet.com
Hakerji so napadli njen mobilnik in ji ukradli gole fotografije - 4

Novice

Hekerji so napadli njen mobilnik in ji ukradli golo fotografijo

M.J.
05. 03. 2012 11.26
39

Do sedaj še neznani storilec je uspel vdreti v mobilni telefon Christine Hendricks in iz njega ukradel zasebne fotografije, med katerimi je bila tudi fotografija Christine 'zgoraj brez'.

Hakerji so napadli njen mobilnik in ji ukradli gole fotografije - 2
Hakerji so napadli njen mobilnik in ji ukradli gole fotografije - 2 FOTO: Reuters

Čeprav je Christina medijem že priznala, da ji je neznanec resnično vdrl v mobilni telefon, obenem vneto zatrjuje, da na fotografiji 'zgoraj brez' vsekakor ni ona. Ali je to res ona ali ne, sicer še ni znano, nekoliko pa preseneča dejstvo, da bi imela na svojem mobilnem telefonu fotografije golega dekleta, ki ji je zelo podobno. Zato obstajata dve razlagi; ali je na fotografijah resnično Christina ali pa so ukradenim fotografijam tisto, ki prikazuje dekle zgoraj brez, preprosto podtaknili. Oglasil se je tudi njen tiskovni predstavnik in zanikal, da pristnost fotografij.

Njene fotografije pa naj bi bile tiste, ki jo prikazujejo komaj oblečeno in nenaličeno. Te naj bi nastale v njeni hiši, igralka pa je vdor v njen mobilnik že prijavila policiji. In če se sama ne more spomniti, kdo bi jih lahko zagrenil življenje, so policisti že na sledi storilcu.

Oglejte si tudi video, ki ga ne boste mogli nehati gledati.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616