Moskisvet.com
image (28)

Novice

J.Lo je še vedno v formi

M.J.
01. 03. 2012 11.11
1

Pop diva in igralka Jennifer Lopez je poznana po čvrstem karakterju, kar je ponovno dokazala. Čeprav na fotografijah zgolj pozira, se je v filmu "Enough" izkazala kot odlična "bojevnica".

V omenjenem filmu se Jennifer Lopez kot mlada mati zoperstavi nasilnemu možu, prav zaradi tega pa začne tudi trenirati borilne veščine, s pomočjo katerih se ubrani njegovih napadov. Tokrat je ponovno pokazala, da je kljub 42 letom še vedno v odlični formi. Za eno izmed tujih revij se je oblekla v zgolj boksarsko opremo, na roke pa nadela boksarske rokavice. S tem je J.Lo pokazala svoje zavidljive obline, spregovorila pa je tudi o svojem zasebnem življenju.

''Lahko prejmem številne udarce, toda nikoli ne odneham. Jaz sem kot boksar, borim se 15 rund,'' je rekla Jennifer. Med drugim je spregovorila tudi o svojem odnosu z nekdanjim možem, Marcom Anthonyjem. O tem je dejala: ''Sva še vedno dobra prijatelja. Ne vem, zakaj ljudje mislijo, da sva v slabih odnosih samo zaradi tega, ker najina zveza ni uspela.''

Vas zanima, koliko je vreden "metuljček" Belen Rodriguez?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578