Moskisvet.com
prostitutka

Novice

Grozljiva izpoved: 'Seksati sem morala s 110 ljudmi na dan!'

N.J.
23. 01. 2015 08.01
93

Ko ji je bilo komaj 14 let, so Megan prodali kot belo blago. 11 let kasneje živi v neprestanem strahu, da se bodo mračni dnevi vrnili in da jo čaka grozljivo življenje, kakršnega je živela nekoč.

Njeno najtemnejše obdobje življenja se je začelo, ko je bila na počitnicah v Grčiji s svojo mamo. »Moja identiteta, ukradli so mi vse,« je povedala. »Če niste tega nikoli doživeli, tega ne morete razumeti,« je zapisala v knjigi, pisanje katere je imelo zanjo terapevtski učinek. »Ko sem uspela priti iz tega sveta, nisem smela nikomur govoriti o tem, kar se mi je zgpdilo. Povsem sem izgubila zaupanje. Ustrašila bi se že, če bi nekdo poleg mene zavpil ali le povišal ton glasu. Bila sem senca,« je zaupala Megan, ki trpi za posttravmatskim stresnim sindromom.

Zaljubila se je ...

Megan je odraščala z ločenimi starši; oba sta imela težave z alkoholom. Z mamo se je odpravila na dopust v Grčijo. Prvi večer letovanja sta šli v hotelski bife, kjer je prvič srečala Jaka, Albanca, ki je takoj pritegnil njeno pozornost. Do konca tedna je uspela prepričati mamo, da ostaneta v Grčiji, kjer bi živela s svojim novim fantom. Materi se ideja ni zdela najboljša, a je pristala in se spustila v zvezo s tamkajšnjim gostincem. Za Megan je bila to priložnost, da spozna novo življenje, polno upanja in ljubezni.

Selitev pod pretvezo

Jaka je imel vsake toliko izbruhe jeze in želje po nadzoru, zaradi česar je menda postajal naporen in je vse bolj spominjal na njena starša. Vse več ji je omenjal svojo družino, češ da je njegova mama bolna in da njegova družina nima dovolj denarja za zdravljenje. Preseliti se je morala z njim v Atene, kjer naj bi lažje dobil novo in boljšo službo, tam pa naj bi tudi živela njegova družina. »Spomnim se, ko sem šla prvič po stopnicah stavbe, kjer naj bi živela njegova družina. Nikoli ne bom pozabila hladnega potu, ki me je oblival, nekaj mi je pravilo, da ni vse tako, kot bi moralo biti,« se spominja. Namestiti se je morala v sobi brez okna z jogijem na tleh. Poleg je bila majhna kamera. Tedaj jo je prvič posilil, jo pustil na umazani in krvavi postelji, ji dal nekaj denarja in škatlico kondomov. Takrat je izgubila nedolžnost.

Zakaj ni pobegnila?

Leta in leta se je obremenjevala z vprašanjem, zakaj ni pobegnila, Zakaj se ni borila in se poskusila izvleči iz tega pekla. Namesto tega je ostala na jogiju, kjer je nato seksala s številnimi moškimi, ki so ji plačevali za spolne usluge. Trpela je ponižanja, vsak njen poskus, da bi odšla, pa so pospremile grožnje Jake, da ji bo ubil mamo. Njena samopodoba je bila uničena. Verjela je, da ji nikoli ne bo bolje. Od Jaka je bila odvisna. Nosil ji je čisto perilo, hrano, vodo. Za vsako stvar je morala vprašati, dobiti dovoljenje. Če ga ni ubogala, jo je grdo kaznoval.

Ne odloči se vsaka za to, da se prodaja, sama. Veliko je žrtev, ki so v to prisiljene in ne morejo iz tega začaranega kroga.
Tudi po 110 moških na dan

Odmorov med seksom ni imela. Včasih je bilo 50, 60 strank na dan, nekega dne pa jih je zadovoljila celo 110. Večinoma je bila v pol zavestnem stanju, preživela pa je samo zato, ker se je naučila na nek način odklopiti možgane. Sifilis je prebolela šestkrat.

Sreča v nesreči

Mati ni vedela, da se ji dogaja kaj hudega. Megan je Jaka namreč prisilil, da je pisala pozitivna pisma. Kot je povedala, je bil vedno nekaj korakov pred njo. Bala se je za življenje, živela je v neprestanem strahu, da bo umrla. Težko je vstala, kaj šele, da bi pobegnila, še posebej glede na njeno psihično stanje. Nekajkrat so jo celo privedli na policijsko postajo, a bala se je povedati, kaj se dogaja.

Doživela je živčni zlom in bila tri mesece hospitalizirana v grški bolnišnici. Tam si je končno opomogla in povedala, kaj se ji je dogajalo. Dobila je terapijo z antidepresivi in pomirjevali. Zdravniki so obvestili njeno mamo, ki je takoj prišla po njo in vrnili sta se v Veliko Britanijo. Megan se je dolgo borila z depresijo, anksioznostjo, preganjale so jo temačne misli in strahovi.

KOMENTARJI (93)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549