Moskisvet.com
Otrok

Novice

Glasbenik šokiral: 'Zbolel sem za pedofilijo!'

N.J.
30. 01. 2015 09.26
14

"Vam povem iskreno, zbolel sem za pedofilijo," se glasi izjava, s katero je nedavno šokiral italijanski nekdanji tonski tehnik in ustanovitelj italijanske glasbene skupine Modà.

Otrok
Otrok FOTO: Thinkstock

Paolo Bovi je preteklega marca po aretaciji zaradi nasilja nad štirimi dečki zbežal iz hišnega pripora in poskušal storiti samomor. Oktobra so ga na sodišču spoznali za krivega spolne zlorabe štirih fantov, starih med 14 in 16 let, in ga obsodili na 5 let in pol zaporne kazni.

"Vedno sem bil bolj občutljiv otrok, prijazen in iskren in vedno sem verjel, da je vsaka stvar, ki jo rečeta mama in oče, resnica. Zame je bilo to, kar sta povedala starša, vedno najpomembnejše. Vedno sem bil priden in želel sem poznati svet, kakršnega poznajo drugi. Ampak na žalost moram povedati iskreno, da sem zbolel za pedofilijo," je zapisal v pismu staršem. "To sem ugotovil, ko sem prvič v srednji šoli slišal to besedo in jo poiskal v slovarju," je še pojasnil. V eni sami vrstici naj bi bila opisana vsa njegova čustva in občutki in takoj naj bi vedel, da je z njim nekaj narobe.

Pričanje enega izmed zlorabljenih dečkov

Bovi je dečke sicer spolno nadlegoval na izletu v Val d’Aosta. V času sojenja je eden dopolnil 18 let, trije pa so bili še mladoletni. "Nikoli se nisem počutil dovolj močnega, da bi rekel me, ker sem vedno sledil njegovim nasvetom, tudi v času kampiranja, vedno sem mu sledil, zame ni bil neznanec, ampak sem se počutil, kot da je moj starejši brat in mu lahko zaupam," je med sojenjem izjavil eden izmed zlorabljenih fantov. Deček je bil tedaj star 15 let.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578