Moskisvet.com
Temna mreža

Novice

Zaradi 13-letnice aretiranih 50 moških

N.J.
05. 12. 2014 13.07
33

Na Škotskem sta trenutno v središču pozornosti 13-letnica in združba pedofilov – kombinacija, ob kateri staršem zastane dih.

Pedofilija
Pedofilija FOTO: Thinkstock

Deklica je prek spleta navezala stik z več kot 200 moškimi, in to prek Facebooka. Najstnica se je z moškimi pogovarjala prek spleta, si izmenjevala eksplicitne fotografije, in to več let, vse dokler tega ni ugotovila njena mati, ki se je odločila zadevi nemudoma narediti konec. Vse, kar se je dogajalo, je prijavila policistom, ki so sprožili uradno preiskavo. Sprva nevede, nato pa v sodelovanju s tamkajšnjo policijo, je pripomogla k aretaciji več kot 50 moških.

»To dekle bi lahko samo zapolnilo ves zapor,« je dogodek komentiral sodnik Antony Goldstaub. En njenih zadnjih  pogovorov je recimo pomagal policistom izslediti 25-letnega Rickyja Goward-Whita, poročenega očeta, ki naj bi si z dekletom izmenjeval seksualne fotografije, hkrati pa naj bi se pretvarjal, da je veliko mlajši. Moški je imel na svojem telefonu shranjenih preko 30 nespodobnih fotografij, med katerimi je bilo 27 njenih. Kot so povedali med sojenjem, je tudi on redno pošiljal svoje fotografije.

Preiskovalci so ugotovili, da sta si izmenjala preko 100 sporočil, 25-letnik pa naj bi med drugim 13-letnico nagovarjal, naj ji pošlje gole fotografije. »Če me imaš rada, mi boš poslala,« naj bi ji pisal. Goward-White je bil spoznan za krivega in bo 4 leta 'počival' v zaporu. Vpisali so ga tudi v register spolnih prestopnikov za nedoločen čas. Za zapahi je pristal tudi 28-letni James Trigwell, in sicer za 5 let in 4 mesece zaradi nagovarjanja mladoletne osebe k spolnim odnosom in pošiljanja sporočil s seksualno vsebino 21 dekletom, starim med 13 in 15 let.

Primer še ni zaključen: seznam pedofilov, s katerimi je bila v stiku 13-letnica, je iz dneva v dan daljši.
 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578