Moskisvet.com
Preživetje v objemu neusmiljene narave

Novice

5 stvari, ki jih ima pravi moški vedno s seboj

A.M.
09. 08. 2012 08.23
22

Moški so dokaj iznajdljiva bitja in po večini so zmožni improvizacije. Ne potrebujejo treh neseserjev, petih kovčkov in ogromno torbico krame, saj si lahko večino potrebščin izdelajo sami.

Lepilni trak
Lepilni trak FOTO: iStockphoto

Pravi moški si bo v primeru katastrofe pomagal sam z minimalno količino pripomočkov.

Vseeno pa po nauku gospoda MacGyverja obstaja nek osnoven nabor pripomočkov, s katerimi lahko spretne roke izdelajo skorajda vse – od rešilnega splava do jedrske podmornice.

Lepilni trak (Duct tape)
Lepilno čudo v srebrni ali črni barvi reši marsikatero težavo. Z njim je moč zakrpati ali zavezati čevelj, ponovno pritrditi zadnji odbijač, depilirati obraz, zaustaviti krvavitev, zlepiti terorista ali pa utišati kakšno preveč klepetavo žensko.

Švicarski nož
Univerzalni 'pipec', s katerim lahko režete lepilni trak, si izpulite zob, otrebite nohte, odprete steklenico vaše omiljene pijače, amputirate ukleščen ud ali pokončate dinozavra … in ga za nameček še oderete.

Odmaševalec
Odmaševalec FOTO: iStockphoto

Že cenejši modeli vam ponujajo neskončno možnosti uporabe, z dražjimi modeli pa vaša kreativnost skorajda ne pozna meja.

Sponka za denar
… ker je preprosto lepša kot pošvedrana denarnica.

Potni list
… ker nikoli ne veste, kam vas bo zanesla vaša pustolovska žilica in ker z osebno izkaznico pač ne pridete do porečja Amazonke in vznožja Himalaje.

Odmaševalec
Higiena je pomemben pustolovski faktor. Če v radiju 100 m ni toaletnih prostorov, zadostuje tudi kak miren širokolisti grm, če pa je toaleta že na voljo, pa je nadvse dobrodošlo, da nobeden od njenih sestavnih delov ni zamašena.

Odmaševalec bo poskrbel za zgledno pretočnost tuša, umivalnika in wc-školjke, z malce lepilnega traku in švicarskim nožem pa iz njega lahko naredite tudi smrtonosno orožje ali plezalni pripomoček.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549