Moskisvet.com
Zapeljiva Nives Celzijus

Novice

Videlo se je prav VSE!

J.V.
03. 07. 2014 13.32
13

Da bi njeno telo ostalo popolno in linija vitka, se priljubljena pevka vsak dan poti v telovadnici in s svojimi oboževalci deli vroče foto utrinke. Nives namreč očitno rada telovadi brez spodnjega perila.

Kadar se ne sonči zgoraj brez na enem od hrvaških otokov, se hrvaška pevka poti v telovadnici. Nives Celzijus je tokrat svoje oboževalce razveselila z zelo drznimi fotografijami, ki jih je objavila na svojem Instagram profilu. Na njih se zelo dobro vidi, da pevka pod svojo seksi športno opravo ne nosi spodnjega perila in njene nabrekle bradavičke dobesedno bodejo v oči.

In čeprav je menda Hrvati ne marajo, tako namreč trdi sama, pa jo imajo vsi ostali zelo radi. In le kako je ne bi imeli, ko pa pevka vedno najde dober način, s katerim privabi vso pozornost. Spomnimo, pevko so ne dolgo nazaj ujeli na enem od hrvaških otokov, kjer se je misleč, da je sama, sončila in kopala zgoraj brez.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616