Moskisvet.com
Španska telenovela Tierra de lobos - 1

Novice

Bilo je enostavno preveč!

U.S.
26. 04. 2013 10.45
6

Italijanska televizija je bila mnenja, da so ljubezenski prizori v španski nadaljevanki Tierra de lobos (Dežela volkov) preveč eksplicitni, zato so ljubljenje dveh glavnih junakinj, lepe Isabel in Cristine, cenzurirali, na spletu pa vseeno obstaja različica, ki prikazuje njuno intimno romanco v celoti.

Po navadi v tipičnih španskih limonadah spremljamo zgodbo revnega dekleta, ki se zaljubi v bogatega gospodarja posestva, čemur njegova mama ostro nasprotuje in želi njuno ljubezensko razmerje s številnimi spletkami končati. Na koncu se skoraj vedno izkaže, da je prav revna gospodična ponosna lastnica velikega premoženja, in tako lahko golobčka v svoji sreči končno v miru uživata. No, tokrat so Španci zastavili koncept malce drugače, zaradi česar je njihova zadnja predvajana limonada na italijanski televiziji doživela cenzuro.

Je bila cenzura upravičena?

Nadaljevanka Dežela volkov naj bi bila prav zaradi preveč vročih erotičnih prizorov, ki jih uprizorita glavni igralki Isabel in Cristina, ki se med seboj odkrito privlačita, zdaj na udaru Italijanov. Ali so prizori res preveč vroči za predvajanje na televiziji, presodite sami.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616