Moskisvet.com
image (28)

Novice

Za seks ji ponujajo po 100.000 evrov!

U.S.
12. 03. 2013 13.01
40

Ja, včasih so moški za to, da bi bili njeni prvi, pripravljeni narediti marsikaj. V Braziliji so šli celo tako daleč, da so bili za to, da lutki vzamejo nedolžnost, pripravljeni plačati tudi 100.000 evrov in več. Precej bizarno, se vam ne zdi?

Brazilska seks lutka je že dobila številne oboževalce. Ni dolgo, odkar je prišla na tržišče, že jo želijo preizkusiti mnogi. Njeni proizvajalci, ki so lutki, ki pooseblja žensko do te mere, da bi jo mnogi zlahka zamenjali za pravo, so ji nadeli ime Valentina. "Valentina ni povsem običajna lutka: narejena je iz tehnološko najnaprednejših materialov, njena koža ima povsem enako teksturo, kot jo imamo ljudje, lahko pa jo potopite tudi v vodo, ne da bi se poškodovala," so nad svojo 'inovacijo' navdušeni pri Sexônicu, kjer želijo zdaj njeno nedolžnost dobro unovčiti.

Kdo bo njen prvi?

Na mednarodni konvenciji bo znano, kdo je za to, da bi bil njen prvi, odštel največ. Za zdaj še potek dražba, kjer se moški iz vsega sveta borijo za to, da bi ravno njih doletela ta čast. Da bo stvar še bolj zanimiva, je največji trgovec s seksualnimi pripomočki v Braziliji zmagovalcu obljubil brezplačno povratno letalsko vozovnico v Sao Paolo, namestitev v hotelu s petimi zvezdicami in prestižno večerjo s penino. Vse za to, da bo prva noč z Valentino res nepozabna!

Brazilci na dražbi že prodajali nedolžnost

Za zdaj je znesek, ki so ga moški pripravljeni odšteti za njeno nedolžnost, že smešno visok. Kakšen bo na koncu in kdo bo veliki zmagovalec, še ni znano. To pa ni prvi primer, ko Brazilci na dražbi prodajajo nedolžnost. Najbolj znan primer je 20-letna Catarina Migliorini, ki je za svojega prvega izbrala Japonca Natsuja, ki je za eno noč s postavno Brazilko plačal neverjetnih 780.000 dolarjev, kar je približno 600.000 evrov. "Če to storiš samo enkrat, še nisi prostitutka. To je tako, kot če posnameš eno dobro fotografijo, to še ne pomeni, da si fotograf,“ je v svoj bran povedala lepotica.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578