Moskisvet.com
Starejši par

Novice

Vsega je kriv 86-letni 'šarmer'

N.J.
17. 06. 2016 11.29
4

V italijanski Vicenci so bili priče prav nenavadnemu sporu. Zaraid očarljivega starejšega moškega sta se stepli 70- in 83-letna ženska.

Starejši par
Starejši par FOTO: Thinkstock

Ne, ljubosumje ni pristotno le pri mladih, temveč čustva preplavijo včasih tudi starejše občane. 70-letna državljanka Dominikanske republike, poročena z 86-letnico iz Vicence je menda že večkrat slišala, da naj bi njen mož ljubimkal s 83-letno žensko.

Ljubosuna žena je poiskala gospo, jo počakala pred njenim stanovanjem in jo najprej verbalno, nato pa še fizično napadla. Porinila jo je v vrata stavbe in jo opraskala. Mimoidoči, ki je opazil pretep starejših občank, je posegel med njiju in z njima počakal prihod policistov. 

Kot pojasnjujejo italijanski mediji, je 83-letnica priznala, da se srečuje s 86-letnikom, a da sta le prijatelja in da z njim nikoli ni  imela afere. Policisti so ji ponudili prevoz na urgenco, a je pomoč zavrnila, zaenkrat pa tudi še ni sprožila nikakršnega postopka pri oblasteh.


 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578