Moskisvet.com
pretep

Novice

Ženina brata sta ga brutalno pretepla, mu zbila zobe in odsekala penis

S.C.
18. 07. 2013 10.44
53

Iz Libanona prihaja bizarna vest o brutalnem napadu na 39-letnika, ki sicer ni zgrešil nobenega zločina, razen tega, da se je poročil z 20-letno pripadnico verske skupnosti Druzi. Poroka je tako razburila dekletovo družino, da so se odločili na lastno pest obračunati z ’vsiljivcem’.

Pesti
Pesti FOTO: Thinkstock

20-letna Roudaina, pripadnica majhne bližnjevzhodne verske skupnosti Druzi, in 39-letni Rabih, pripadnik Sunitov, sta se tako kot mnogo parov pa svetu spoznala na Facebooku in se zaljubila. Nič takega bi rekli. No, par se je pred nekaj tedni poročil, kar pa je bilo nevestini družini vse prej kot po godu. Izjemno redko se namreč zgodi, da bi se pripadnik skupnosti Druzi poročil z nekom, ki to ni. Mlada Roudaina se je staršem zoperstavila in se odločila poslušati srce, kar jih je tako razbesnelo, da so se odločili narediti zakonu konec na nadvse boleč način. Skovali so načrt, nakar sta dekletova brata poklicala Rabiha pod pretvezo, če bi lahko prišel k njim v Beirut, da bi našli skupen jezik in se pobotali. Nič hudega sluteči ženin je res prišel, a brata mu nista dala roke v znak sprave, pač pa sta ga brutalno pretepla, mu za povrh zbila še nekaj zob in mu za piko na i odrezala penis, češ da si bo za vse večne čase zapomnil, kaj je storil. Nesrečnik, ki so ga pred gotovo smrtjo rešili okoliški prebivalci, je bil odpeljan v bolnišnico, brata pa sta še vedno na prostosti. Kakšna kazen ju bo doletela, bo pokazala podrobnejša preiskava.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (53)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578