Moskisvet.com
image (28)

Novice

VIDEO: Pokvarjene uradnike napadel s strupenimi kačami

S.R.
02. 12. 2011 15.19
7

Da ima Indija hude težave s korupcijo, je splošno znano dejstvo, saj je brez zajetnega kupčka podkupnin v tej ogromni deželi praktično nemogoče doseči kar koli. Medtem ko se večina s tem dejstvom preprosto sprijazni, pa se nekateri sistemu uprejo.

Neprestane korupcije in podkupnin je imel nedavno dovolj tudi krotilec kač po imenu Hakkul, ki prihaja iz severne Indije. Hakkul si je že dlje časa prizadeval pridobiti lastništvo nad delom zemlje, na katerm bi potem naselil svoje strupene kače.

Čeprav so višji uradniki na upravni enoti njegovi prošnji ugodili in pripravili vse potrebne papirje za prevzem zemljišča, pa dovoljenja kar ni in ni bilo od nikoder. Razlog za zamudo? Njegove papirje so zadrževali uradniki na nižjih položajih, ki so zanje seveda zahtevali podkupnine, ki pa jih precej revni krotilec kač kmalu ni več zmogel plačevati. Hakkul je imel kmalu vsega dovolj, zato se je pokvarjenih uradnikov lotil na najboljši možni način. V pisarno upravne enote (natančeje v pisarno davčnih uslužbencev) je spustil kače, med njimi tudi smrtonosne strupene kobre! Osebje se je kač razumljivo zelo prestrašilo, zato so začeli skakati po mizah in stolih in se izogibati smrtonosnim napadalkam. Oblasti so na pomoč poklicale strokovnjake, ki so po nekaj urah le polovili večino kač, nekaj pa se jim jih je izmuznilo in jih še iščejo. Kakor koli že, ranjenih v napadu ni bilo, lahko pa upamo, da se bo vsaj kakšen izmed podkupljivih uradnikov zamislil nad svojim početjem. Oglejte si posledice Hakkulovega napada.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549