Moskisvet.com
Rok Golob

Novice

Ves čas ga oblegajo in mu pijejo kri!

N.J.
24. 09. 2014 08.09
2

Letos žirijo v šovu Slovenija ima talent predstavlja nekoliko spremenjen trojček. Eden izmed slavne trojke je tudi Rok Golob, sicer znano ime v svetu glasbene produkcije, ki deluje na relaciji Los Angeles – Ljubljana. Kakšen bo kot žirant? Ima že zdaj kaj težav z oboževalkami?

Rok Golob
Rok Golob FOTO: PRO PLUS

Spremljajte šov Slovenija ima talent na VOYO.

Rok Golob kot član žirije v šovu Slovenija ima talent nastopa prvič. Zanimalo nas je, ali ima kaj treme. »Nisem ravno velik tremaš, bolj čutim rahel adrenalin,« je odvrnil. Ne boji se niti primerjav z žirantom iz prejšnje sezone, Damjanom Damjanovičem. »Ne čutim pritiska. Z Damjanom sva dobra kolega in mislim, da je bil zelo zanimiv in svojevrsten žirant. Ta mora v osnovi biti tak kot je, morda se bom še malo bolj natančno lotil tega, kaj je v nastopu dobrega, kaj bi se dalo izboljšati in kaj ne funkcionira.« Pri talentih, ki se bodo predstavili, pravi, da bo poleg tipičnih atributov, kot so na primer dober glas, karizma in energija, iskal tudi kaj bolj drugačnega, netipičnega. »Mogoče dober indie band, jazz instrumentalist, instrumentalistka, pevka z raskavim glasom ... iščem neko drugačnost, ki daje telentu še posebno zanimivost ali karizmo. Nenavadno je OK!« poudarja.

Čeprav je glasbenik, bo moral ocenjevati tudi nastope predstavnikov drugih umetniških vrst – plesalce, morda igralce ali kakšne povsem drugačne talente. »Vsak najprej opazi energijo, moč nastopa, kako globoko je nastopajoči povezan s svojo točko, lahkotnost gibov ... Če je nekdo res dober, tega ni težko videti,« je prepričan.

Več o šovu Slovenija ima talent najdete na spletni strani Slovenijaimatalent.si.
Golob je, poleg tega, da je umetnik, tudi partner in oče. Ob zasedenem urniku bo usklajevanje vsega trojega precej težje. »Vsak človek se v življenju trudi čimbolje zbalansirati čas med družino, delom in hobiji ...Vse je pomembno,« pravi. »Glasba je moje delo in hobi, na srečo pa je z vsem tem poklicno zelo povezana tudi moja partnerka, tako da se verjetno družimo več, kot če bi opravljala dva izključujoča se poklica. Vzamemo si tudi čas zase, še posebej po kakšnih zahtevnejših projektih.«
Čeprav sta oba s parnerko prepoznavni medijski osebi, se v rumenem tisku ne pojavljata pogosto. »Imam občutek, da se precej ljudi iz rumenega tiska želi tam pojavljati in je to tudi njihova lastna iniciativa,« je prepričan. »Dosti je takih, katerih delo je nezanimivo in so trači njihov edini način medijskega pojavljanja. Če si pravi ustvarjalec, te potrebe nimaš in ti je pomembnejše medijsko pojavljanje takrat, ko imaš res nekaj tehtnega za povedat o svojem delu, ko imaš pred sabo kak zanimiv projekt.« Kaj pa oboževalke? »Letos sem imel največ oboževalk v obliki komark, saj so me nonstop oblegale in očitno nadvse ljubijo mojo kri,« je z nasmeškom še pripomnil.
Rok Golob
Rok Golob FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630