Moskisvet.com
Prekrokana noč 3 - 1

Novice

V tretje gre rado!

N.J.
27. 05. 2013 15.02
0

Kdo od tistih, ki so si ogledali drugi del trilogije Prekrokana noč, se ne spomni privlačne Heather Graham? No, tisti bolj zainteresirani so jo tudi 'pogooglali' in ni malo fotografij, ki kažejo na njeno 'poredno' plat. Kakor koli že, pa naj povemo, da boste lepotičko lahko spet spremljali na kinematografskih platnih, čeprav ne v glavni vlogi. V kino namreč prihaja dolgo pričakovani film Prekrokana noč 3, zadnji del odbite trilogije, mi pa imamo ob tej priložnosti super presenečenja za vas! Odkrijte, kakšna in kako do njih.

Minili sta dve leti, Phil, Stu in Doug pa živijo doma popolnoma normalno in umirjeno življenje. Tetovaže so si dali lasersko odstraniti, obremenjujoče dokaze in datoteke so izbrisali, Leslie Chow, ki jih je spravil v marsikatero težavo, pa naj bi bil v ječi, zaradi česar so fantje pomirjeni, saj si lahko opomorejo od grozljivih in razburljivih dogodivščin iz Las Vegasa in Bangkoka.

Edini član žurerske druščine, ki je še vedno nezadovoljen in igra večno črno ovco, pa je Alan, ki še vedno ni našel smisla svojega življenja. Nehal je jemati tablete in se predal naravnemu gonu. To pomeni, da zanj ni nobenih omejitev, nobene samocenzure in nobenega obsojanja – dokler ga osebna kriza ne primora, da poišče pomoč. In kdo drugi mu bo pri tem pomagal, kakor njegovi trije prijatelji? Da bi pomagali Alanu, se žurerska druščina odloči dokončati tisto, kar so začeli, zato se odpravijo tja, kjer se je vse skupaj sploh začelo: v Las Vegas. Tako ali drugače… se vse konča tu.

Prekrokana noč 3 je tretji in zaključni del komedijske trilogije režiserja Todda Phillipsa, ki podira vse rekorde. Kot Phil, Stu, Alan in Doug se vračajo Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis in Justin Bartha, poleg njih pa vas bodo v smeh spravljali še Ken Jeong, Jeffrey Tambor, John Goodman in Heather Graham.

Sodelujte in si priborite super nagrade!

Ker je Prekrokana noč 3 film, ki ga dejansko MORATE videti, smo za vas pripravili nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za super nagrade! Vse, kar morate narediti, je, da odgovorite na spodnje vprašanje:

Kam se druščina podaja v zadnjem delu trilogije?

a) v Los Angeles
b) v Las Vegas
c) v Bangkok

Pravilni odgovor na zastavljeno vprašanje pošljite skupaj s svojimi osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, telefonska številka) na elektronski naslov nagradna.moski@pop-tv.si do četrtka, 30. 5., do 15. ure!

Med vsemi pravilnimi odgovori bomo izžrebal 10 nagrajencev, ki bodo prejeli eno od naslednjih nagrad:

1. nagrada: 2 kupona za ogled filma Prekrokana noč 3 + 1 moška majica + 1 ženska majica
2. nagrada: 2 kupona za ogled filma Prekrokana noč 3 + 1 moška majica
3. nagrada: 2 kupona za ogled filma Prekrokana noč 3 + 1 ženska majica
4.- 10. nagrada: 2 kupona za ogled filma Prekrokana noč 3

Imena nagrajencev bomo objavili v četrtek, 30. 5. 2013, po 15. uri na spletni strani Moškisvet.com in na uradnem Facebook profilu Moškisvet.com.



SPLOŠNE POGOJE sodelovanja v nagradni igri si lahko preberete TUKAJ.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Splošni pogoji Prekrokana noč 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549