Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ujeli so ju med seksom

N.J.
11. 01. 2013 08.11
24

Mlada zaljubljenca so očitno tako močno razganjali hormoni, da nista mogla počakati do doma. Užitku in strastem sta se namreč predala kar v avtomobilu – a napačnem!

Mlad parček iz Sale Consiline v bližini Salerna so ujeli med seksom v avtomobilu. A s tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi pred tem očitno spila kakšnega kozarčka preveč. Avtomobil, v katerem sta si privoščila intimne trenutke, namreč sploh ni bil njun, med seksom pa ju je napol gola in v zelo vročem trenutku ujela ravno lastnica avtomobila.

Zaljubljenca sta lastnici avtomobila povedala, da sta bila prepričana, da sta bila v svojem avtomobilu. V njenega sta sedla pomotoma, saj je bil glede znamke in modela enak, le da je bil parkiran nekaj metrov stran od njunega. Lastnica se je nato odločila, da dogodka ne bo prijavila policiji, je pa paru zabičala, da ji morata temeljito očistiti notranjost avtomobila.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616