Moskisvet.com
image (28)

Novice

Tudi vi opazite spremembo?

U.S.
28. 03. 2013 08.46
3

Hrvaška lepotica Nina Morić je nazadnje polnila naslovnice medijev s posnetkom seksa pred kamerami. Videoposnetek, na katerem se vidi, kako se Laerte in Nina, udeleženca italijanskega resničnostnega šova L'isola dei famosi, predajata strasti, je še vedno eden od najbolj gledanih na portalu YouTube. Tokrat je Nina znova opozorila nase na plaži v Miamiju.

Nina Morić, ki je že med bivanjem na otoku slavnih, kjer je potekal resničnostni šov, ki se ga je pred leti udeležila, skrbela, da je bila njena podoba čim bolj seksi, je zdaj znova na vročih plažah v Miamiju dokazala, da ji tudi najlepše lepotice na svetu pogosto niso kos.

Z lepotnimi posegi je močno pretiravala

Po plaži se je sprehodila v kopalkah, ki so še dodatno poudarile njeno zaobljeno zadnjico, in raztrgani majici. S svojo naravno lepoto je tudi tokrat očarala. "Včasih sem bila videti kot kakšen star transvestit, zato sem si dala pomanjšati ustnice in se znebila vseh dodatkov na obrazu," je o svojem videzu pred nekaj časa iskreno spregovorila starleta in dodala: "Ničesar sicer nimam proti estetski kirurgiji, dejstvo pa je, da s pretiravanjem svoj naravni videz le še poslabšamo."

Zdaj znova povsem naravna

Tako so bila prav njena usta, zadnje čase celo bolj kot zaobljena zadnjica in lepo oblikovan trebuh, v središču pozornosti medijev. Hrvaška manekenka, ki ji je uspelo osvojiti modne guruje tudi v sosednji Italiji, je priznala: "Končno sem si dala odstraniti povečane ustnice in vse ostalo. Ob sebi sem vedno imela moške, ob katerih sem se počutila negotovo. Zdaj sem svoj videz povsem zaupala kirurgu, ki me je osvobodil vseh posegov, ki sem si jih v preteklosti privoščila."

V objemu skrivnostnega neznanca

Poleg njene naravne lepote so obiskovalci ene od najbolj priljubljenih plaž v Miamiju opazili še, da je lepi Hrvatici družbo delal postaven mladenič. Kdo je ta srečnež, so ugibali. Naj vam razkrijemo, da gre za podjetnika Mattea Bobbija, ki Nini že dobra dva meseca greje posteljo. Kako dolgo bo trajala njuna sreča, bomo še videli.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549