Moskisvet.com
Vaja s Tjašo Kokalj - 1

Novice

TOP 4 s Tjašo Kokalj: Kakšna preobrazba!

N.J.
01. 11. 2013 18.28
40

Lepota še zdaleč ni vse, je pa res, da urejen videz v poslovnem svetu pomeni ogromno. Da bi iz sebe izžarevale kar največ poslovnega, so dekleta, ki so se odločila sodelovati v resničnostnem šovu TOP 4 s Tjašo Kokalj, morala prestati stilsko preobrazbo. Poglejte, kakšne so bile tekmovalke pred in kakšne po preobrazbi. Katera je doživela največjo spremembo in katera vam je najbolj všeč?

Tjaša Kokalj - 6
Tjaša Kokalj - 6 FOTO: Miro Majcen
Resničnostni šov TOP 4 s Tjašo Kokalj se približuje koncu. Dekleta, ki se potegujejo za izjemne nagrade - vse štiri zmagovalke bodo v najem dobile avtomobile, nabirale bodo delovne izkušnje v uspešnem podjetju, na bančni kartici razpolagale z denarnim zneskom 2000 evrov in z enim od slovenskih podjetjih podpisale pogodbo za sodelovanje v oglaševalskih kampanjah v letu 2014 - so morala v šovu prestati marsikateri preizkus in dokazati, da imajo v sebi dovolj moči in da jim nič ne pride do živega.

Tekle so solze, padale so težke besede, nekatere so se soočale z največjimi 'sramotami', druge s težkimi odločitvami ... Poleg tega so morale prestati kuharski izziv, dokazovati svoje marketinške sposobnosti, komunikativnost, iznajdljivost in organizacijske sposobnosti, eden od izzivov, ki jim jih je postavila Tjaša Kokalj, pa je bila tudi stilska preobrazba.

Če ste to oddajo zamudili, če si želite ogledati še prejšnje oddaje, lahko vse zamujeno nadoknadite. Vse pretekle oddaje si namreč lahko - kjerkoli in kadarkoli - pogledate na VOYO!
V foto galeriji si lahko ogledate 7 tekmovalk, ki so se dokopale do zadnje oddaje. Poglejte, kakšne so bile pred in po preobrazbi. Katera je doživela največjo spremembo in katera vam je najbolj všeč?

Danes zvečer (v nedeljo, 27.10.) pa ob 21:10 na Kanalu A ne zamudite še zadnjega dela resničnostnega šova in spremljajte, katere kandidatke bodo tik pred zdajci izpadle, katere bodo točile solze sreče in katere solze žalosti!

FOTO: TOP 4 s Tjašo Kokalj



 

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578