Moskisvet.com
Lee, Hugh Hefner in Crystal

Novice

Razkril podrobnosti!

N.J.
29. 03. 2013 14.41
11

86-letni Hugh Hefner je v intervjuju za Esquire magazine razkril, da je v življenju spal z več kot 1000 ženskami, da pa nobene od svojih treh nekdanjih žena ni prevaral. Dodal je, da je ekstremno visoko število žensk, s katerimi je spal, dosegel v časih, ko je bil srečen in svoboden.

Medijski mogotec Hugh Hefner, ustanovitelj Playboya, je bil med letoma 1949 in 1959 poročen z Mildred William, z njo pa ima tudi dva otroka. "Ko sem se prvič poročil, od starega načina življenja ni ostalo nič, a sem vse nadoknadil, ko sem se ločil," je dejal Hugh in dodal, da se moraš, če želiš z nekom živeti zakonsko življenje, izogibati drugim ženskam.

Drugič se je nato poročil leta 1989, in sicer z zajčico in modelom Kimberly Conrad. Zakon je trajal do leta 2010 in v tem času je še dvakrat postal oče, v tretje pa se je poročil s 26-letno Crystal. Pravi, da je z njo končno spet srečen in da je ona 'tista prava': "Izjemno srečen sem, da sem pravo srečo našel tako pozno v življenju. Kot da sem najboljše shranil za konec. Rad bi, da tako tudi ostane," je še zaključil.

Hugh Hefner in Crystal
Hugh Hefner in Crystal FOTO: Twitter

Pa še nekaj njegovih izjav:

- Živeti v trenutku, misliti na prihodnost in ostati povezan s preteklostjo. To je tisto, kar me izpopolnjuje.

- Ko sem sam, masturbacija ni slaba. A ne preživim veliko časa sam.

- Veliko ljudi nikoli v življenju ne razume, da če stvari niso tako lepe, kot bi si želeli, je to izključno njihova krivda.

- Najboljši del katere koli zveze je začetek.

- Moje življenje je odprta knjiga. Z ilustracijami.

- Ženske lovim samo na eno frazo. "Moje ime je Hugh Hefner."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578