Moskisvet.com
image (28)

Novice

Slavna in - ujeta! Nadzorne kamere so posnele VSE ...

N.J.
08. 05. 2014 10.41
2

Niall Horan in Harry Styles iz priljubljenega britanskega 'boy-benda' One Direction sta očitno pozabila, da so hodniki luksuznih hotelov, v kakršnih fantje spijo, večinoma opremljeni z nadzornimi kamerami.

Niall Horan in Harry Styles, dva od članov skupine One Direction, ki je obnorela najstniški svet, so nadzorne kamere v hotelu v Buenos Airesu posnele, kako napol gola tečeta in plešeta po hodniku. Video je bil seveda nemudoma objavljen na spletu, na njem pa je mogoče videti Horana, kako teče po hotelu, oblečen zgolj v spodnjice, za njim pa teče Styles, ki ga bodo (predvsem oboževalke) prepoznale po njegovi tetovaži.

Skupina One Direction, ki jo tvorijo Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne in Zayn Malik, se trenutno mudi v prestolnici Argentine, in sicer v sklopu turneje Where We Are ali krajše turneje '69' (na turneji bodo namreč točno 69 dni). Turnejo so fantje otvorili z nastopom pred 40 tisoč oboževalci, kot kaže, pa jim je slava močno stopila v glavo. Da le ne bodo šli po stopinjah razvpitega Justina Bieberja ...

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578