Moskisvet.com
image (28)

Novice

Zvezdnico resničnostnega šova ujeli s sestrično!

N.J.
14. 11. 2012 13.59
1

Zvezdnica resničnostnih šovov ve, kako pritegniti pozornost. Med zabavo, na kateri je promovirala svojo novo knjigo, so jo v fotografske objektive ujeli, ko se je poljubljala. Pa ne s komer koli, temveč s svojo sestrično!

Britanska zvezdnica Chloe Sims je vedela, kaj mora storiti, da bodo ljudje govorili o njej in njeni novi knjigi. Na zabavi, na kateri je promovirala svojo knjigo, se je tako močno 'zbližala' s svojo sestrično Frankie Essex, s katero obe nastopata v resničnostnem šovu The Only Way is Essex (TOWIE).

V prizoru brez kakršnega koli sramu, je 31-letnica pristopila k svoji sestrični in se ji za prisotnost na zabavi ter vso podporo, ki ji jo nudi, zahvalila tako, da jo je vroče poljubila na usta, zatem pa jo je začela še božati po 'novem' oprsju. Čeprav je Chloe na zabavo prišla s svojim partnerjem Darrellom Privettom, njega poljubljanje in otipavanje očitno nista zmotila.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549