Moskisvet.com
Marijina ritka ima že več kot 11 milijonov ogledov.

Novice

Ritko naše atletinje si je ogledalo že neverjetnih 11 milijonov ljudi!

U.S.
12. 04. 2013 15.59
32

Ritko slovenske atletinje Marije Šestak si je na spletu ogledalo že neverjetnih 11 milijonov ljudi. Zakaj je njena zadnjica požela tako veliko zanimanja, Marija priznava, da niti ne ve. Omenjeni posnetek si je ogledala tudi sama, a je zanj izvedela šele, ko je le-ta imel že pet milijonov ogledov.

Posnetek s svetovnega dvoranskega prvenstva v atletiki je požel ogromno zanimanja. Potem ko se je na spletu pojavil pred manj kot letom dni, ima danes že neverjetnih 11 milijonov ogledov. "Videoposnetek poznam. Zame osebno je to samo posnetek mojega skoka in jaz tu ne vidim nič posebnega," se čudi lepa atletinja, ki je ravno pred dnevi z mediji delila veselo novico, da bo letos postala mama.

Marijina ritka ima že več kot 11 milijonov ogledov.
Marijina ritka ima že več kot 11 milijonov ogledov. FOTO: YouTube

Ritke so za moške vedno zanimive ...

In od kod po njenem tolikšno zanimanje za posnetek troskoka? "Ja, očitno je, da je moja ritka glavni akter v tem videu, najbrž zato. Ženske ritke so vedno zanimive za moške in zato imajo takšni posnetki tudi toliko ogledov," si fenomen razlaga Marija, ki se trenutno mudi na Portugalskem.

Lovoriko najlepše podelila Snežani

Atletiki se je posvetila že kot majhna deklica. "Več kot dvajset let se že ukvarjam z atletiko. Zdrava prehrana, treningi in skrb za telo prinašajo vrhunske rezultate in lepo postavo," je povedala Marija, ki o tem, da ima najlepšo ritko v Sloveniji, ni nikoli razmišljala. "Okusi se razlikujejo. Zadovoljna sem s svojo postavo, ampak ne morem reči, da imam najlepšo ritko. V Sloveniji je veliko lepih deklet," je še prepričana dolgonoga športnica, ki bi lovoriko najlepše pripisala atletinji Snežani Rodić. "Snežana je seveda na prvem mestu, pa tudi Sara Isakovič je zelo simpatična."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578