Moskisvet.com
''Rada se slačim in to lahko storim kjerkoli'' - 1

Novice

''Rada se slačim in to lahko storim kjer koli''

M.J.
26. 04. 2012 14.15
11

Britanski model, Jodie Marsh, je postala slavna zaradi razkazovanja svojega telesa v javnosti in kot je sama izjavila, v tem preprosto uživa. ''Prav nič me ni sram, ko razkrijem svoje telo. In na to sem ponosna,'' je izjavila.

''Bolj kot vadim, bolj uživam v poziranju. Že od nekdaj sem bila vesela, ko sem se slačila, no sedaj pa imam še več samozavesti, tako da se lahko slečem kjer koli.'' Jodie Marsh je svojo preobrazbo iz običajnega dekleta v bodibilderko zabeležila na twitterju, o njeni neverjetno hitri preobrazbi pa so posneli tudi dokumentarni film.

Starleta Jodie Marsh je danes najbolj znana kot bodibilderka.
Starleta Jodie Marsh je danes najbolj znana kot bodibilderka. FOTO: Twitter

''Stvar je v tem, da se mi ni treba več slačiti zaradi denarja ali publicitete. To počnem, ker se rada slačim,'' je izjavila za revijo Zoo, katere naslovnico tudi krasi. Jodie trenutno ni v zvezi, na vprašanje kakšnega partnerja si želi, pa je odločno odgovorila: '' Želim si moškega, ki me bo zadovoljil v postelji.''
Jodie Marsh je danes najbolj znana kot bodibilderka, širša javnost pa je zanjo izvedela, potem ko se je nekega večera leta 2003 v Funky Budha klubu v Londonu zabavala pomanjkljivo oblečena. Tam se je prikazala v veliko premajhnem suknjiču v vojaškem slogu, pod njim pa je z zgolj trakovi pokrivala 'bistvo' svojega zgornjega dela telesa. Na srečo je zakrila vsaj svojo zadnjico, pa še to z nekoliko 'predolgim' krilom.

Oglejte si njeno neverjetno telesno transformacijo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616