Moskisvet.com
Gwyneth ni oklevala in na pobudo voditelja preverila, kako napeta so njegova jajčka.

Novice

Pogled od strani razkril več, kot si je želela!

U.S.
26. 04. 2013 08.59
3

Se sprašujete, zakaj je bila igralka Rebecca Hall na nedavni premieri filma Iron Man3, ki se je odvijala v Londonu, v središču pozornosti? Odgovor je popolnoma preprost! Na rdečo preprogo je prišla v precej odprtem črnem kombinezonu, pod katerim ni nosila ničesar.

Gwyneth ni oklevala in na pobudo voditelja preverila, kako napeta so njegova jajčka.
Gwyneth ni oklevala in na pobudo voditelja preverila, kako napeta so njegova jajčka. FOTO: You Tube

Med poziranjem na rdeči preprogi, ki so jo pogrnili pred londonsko premiero filma 'Iron Man 3' v Londonu, je bilo oprsje 30-letne britanske igralke Rebecce Hall v prvem planu. S skrbno izbrano črno obleko, ki je bila tudi pri strani precej odprta, je privlačila številne poglede.

Privlačila številne poglede ...

"Prava paša za oči," so se ob pogledu na lepo igralko strinjali fotografi, ki so se gnetli ob ograji, da bi v svoj objektiv kar najbolje ujeli njene sočne melone. In uspelo jim je – pogled od strani je razkril vse, kar so si želeli.

Preverila, kako trdo je njegovo mednožje

Britanski igralki sta na rdeči preprogi družbo delala Robert Downey Jr. in Ben Kingsley, medtem ko je londonsko premiero izpustila Gwyneth Paltrow. No, za svojevrstno promocijo filma je poskrbela tudi ona med nedavnim gostovanjem v šovu Grahama Nortona. 40-letna igralka je v šali preverila, kako mišičast je v resnici priljubljen televizijski voditelj in komik. Do smešnega izziva je prišlo, ko jo je 44-letni komik Lee Mack prosil, naj se sama prepriča, kako čvrsta je njegova desna stegenska mišica. Ko se je igralka na lastne oči želela prepričati, kaj je v resnici na tem, ji je namignil še, da je enako z njegovim mednožjem. Igralka se njegove provokacije ni ustrašila in veselo potipala tudi, kako napeta so njegova jajčka.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578