Moskisvet.com
Vanessa Bryant svojega moža drži zelo na kratko.

Novice

Podlegli so največji športni asi ...

U.S.
15. 03. 2013 08.37
18

Njihovi lepoti in šarmu so podlegli največji športni asi. A to niso povsem običajna dekleta. Vražja jim rečejo predvsem zato, ker niso šokirale in presenetile zgolj svojih partnerjev, ampak kar ves svet. Poglejmo, kaj so ušpičile.

Predstavljamo vam dekleta, ki so povsem zaslepila svoje izbrance, sicer nadvse uspešne športnike, ki se njihovi lepoti in zapeljivosti niso mogli upreti.

Zahia Dehar

Se spomnite velikega seks škandala, ki je izbruhnil v vrstah francoske nogometne reprezentance? Nogometaša Franck Ribery in Karim Benzema se nikakor nista mogla upreti čarom mlade alžirske prostitutke, ki je slišala na ime Zahia Dehar. Škandal je pristal na naslovnicah vseh svetovnih medijev. Uspešna nogometaša sta s tem poskrbela za precej slabo reklamo, medtem ko je zapeljivi Alžirki nekaj dodatne promocije prišlo še kako prav. Danes služi milijone na račun svoje kolekcije oblačil.

Zahia Dehar – začela je kot prostitutka, danes je zvezda!
Zahia Dehar – začela je kot prostitutka, danes je zvezda! FOTO: Reuters

La La Vazquez

Z La La Vasquez se ni pametno prepirati, saj se zna zgoditi, da bo iz povsem banalne stvari naredila pravo zmedo. Soproga zvezdnika New York Knicksov, Carmela Anthonyja, ki je bila svoj čas "zaščitni" obraz Denverja, je v Pepsi Centru, kjer potekajo tekme, povzročila že ogromno izgredov. V svojem negodovanju in kljubovanju je šla nekoč celo tako daleč, da je na tribuni neznanega moškega pretepla, pogosto pa se je drla tudi na trenerja in ga ozmerjala, češ da ni sposoben opravljati svojega dela.

Vanessa Perroncel

Nič manj kontroverzna ni starleta Vanessa Perroncel, na Otoku znana predvsem zaradi soproga Wayna Bridgea. Svojemu možu je zakuhala velik škandal, potem ko so mediji razkrili, da posteljo greje tudi kapetanu angleške reprezentance Johnu Terryju. Wayne Bridge je osramočen pobegnil v Manchester City, medtem ko je njegova žena ostala v Londonu.

Carmen Electra že več let buri moško domišljijo.
Carmen Electra že več let buri moško domišljijo. FOTO: Reuters

Vanessa Bryant

Tudi enemu največjih košarkarjev vseh časov Kobeju Bryantu je žena Vanessa Bryant povzročila nemalo sivih las. Deloma je celo sam kriv za čudaški odnos, ki ga imata še danes. Kot je znano, je Kobe svojo ženo prevaral, in ko je že vse kazalo, da se bosta zakonca razšla, je prišlo do nepričakovanega preobrata. Vanessa je možu nezvestobo oprostila, ob tem pa postavila dva ključna pogoja: od zdaj naprej ga bo ves čas spremljala, kod hodi in kaj počne ter imela dostop do vseh bančnih računov, ki so v njegovi lasti.

Carmen Electra

Eden najzanimivejših parov sta v 90. letih bila nedvomno Dennis Rodman in Carmen Electra. Slavni košarkar Chicago Bullsov in prelepa junakinja serije Obalna straža sta s stalnimi aferami zabavala ljubitelje rumenih novic. Skoraj ni bilo dneva, da se o tem paru ne bi pisalo. Leta 1999 je celo posredovala policija, saj naj bi nasilje za štirimi stenami njunega doma postalo preresno. Njun zakon je kmalu za tem razpadel.

Gabrielle Union

Igralka Gabrielle Union v medijih ni poznana po svojih igralskih sposobnostih, temveč po številu slavnih ljubimcev, ki jih je imela. Poleg Jasona Kidda in Chrisa Howarda je zapeljala tudi Dwyaneja Wada, ki je zaradi lepotičke celo zapustil svojo tedanjo ženo.

Kim Kardashian

Absolutna zmagovalka pa je zagotovo starleta Kim Kardashian. Njena najbolj znana zveza je tista s košarkarjem Krisom Humphriesom, s katerim je bila poročena celih 72 dni. No, danes svojo tedanjo odločitev globoko obžaluje, saj jo zdaj že nekdanji mož izsiljuje za več milijonov dolarjev. To je namreč znesek, ki ga zahteva za to, ker se počuti prevaranega. Trdi namreč, da ga je starleta grdo izrabila za dvig gledanosti svojega resničnostnega šova, v resnici pa ni nikoli nameravala z njim ostati poročena. Vsaj tako trdi on ...

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578