Moskisvet.com
Posiljena

Novice

Po telefonu je poslušala, kako ji posiljujejo hčer

N.J.
24. 12. 2012 16.19
14

Prazniki se za mamo 15-letnega dekleta niso začeli nič kaj veselo. Ko je poklicala hčer, da bi ugotovila, zakaj zamuja domov, je namreč na drugi strani mobilnega telefona slišala le krike svoje hčere, ki jo je neznani moški posiljeval.

Ko je mama poklicala po telefonu svojo 15-letno hčer, ker je ta zamujala domov, je na drugi strani telefona slišala vse prej kot tisto, na kar je upala. Slišala je, kako nekdo posiljuje njeno hčer in ji grozi z nožem. Klic je zatem prekinila in nemudoma o napadu obvestila lokalno policijo. Napad se je zgodil prejšnji teden v Elswicku, policija pa je že aretirala 19-letnega osumljenca.

Posiljena
Posiljena FOTO: iStockphoto

19-letnik naj bi dekle napadel v lokalnem parku. Po posilstvu je svojo žrtev izpustil, dekle pa je nemudoma poiskalo prvi taksi in se odpeljalo domov. Med vožnjo domov je prestrašena najstnica poklicala mamo in ji povedala, da so jo oropali. Da je bila tudi posiljena, je priznala šele doma. "Sestra je potrta. Za dogodek krivi sebe in razjeda jo občutek krivde, ker je hčeri dovolila iti na neki dogodek. Vendar nečakinja ni popivala na ulici kot drugi njeni sovrstniki. Morala bi bit na varnem," je za medije izjavila teta posiljenega dekleta in še dodala: "Nečakinja se dobro spoprijema s stisko. Mislim, da se sploh še ne zaveda, kaj se ji v resnici zgodilo, saj je stara komaj 15 let."
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616