Moskisvet.com
Mayra Hills

Novice

Plastične operacije, ki vas bodo šokirale!

J.V.
30. 08. 2013 14.19
19

Lepotne operacije so mnogim pomagale, drugi pa so zaradi njih postali iznakaženi. Med najbolj esktremne plastične operacije, ki so šokirale ljudi po celem svetu se je uvrstila nemška manekenka Mayra Hills, ki ji pripada titula največjega silikonskega oprsja na svetu, Rusinja Kristina Rei se lahko pohvali z največjimi ustnicami, medtem ko 21-letna Valeria Lukyonova spominja na živo lutko.

Lepotne operacije so v Hollywoodu v zadnjem desetletju postale pravi modni trend, za njih pa se vedno bolj pogosto odločajo tudi navadi smrtniki. Nekateri med njimi so od posegov postali popolnoma odvisni in ter zaradi svojega vedno bolj iznakaženega videza zasloveli po celem svetu.

Mayra Hills
Mayra Hills FOTO: Facebook

Prvi primer tega je nemška manekenka Mayra Hills, ki slovi pod umetniškim imenom Beshine in ponosno nosi naziv največji prsi na svetu. 30-letnica nosi košarico Z, njene silikonske prsi pa so težke 10 kilogramov vsaka.

Z lepotnimi posegi je močno pretiravala tudi Rusinja Kristina Rei, ki si je vedno želela biti podobna risani junakinji Jessici Rabbit. Zaradi tega si je že več kot stokrat povečala ustnice, s tem pa nima nobenega namena prenehati. "Želim si biti ekstremna,“ trdi 23-letnica.

Med najbolj ekstremne primere plastični operacij se uvrščata tudi živa Ken in Barbika. To sta Justin Jedlica, ki je do sedaj prestal že več kot 90 lepotnih operacij in je videti kot plastična lutka. Njegova sanjska ženska je zagotovo Valeria Lukyonova, ki so jo poimenovali živa Barbika. "Vesela sem, da se drugim zdim neresnična, umetna, to pomeni, da delam dober posel,“ je dejala 21-letnica.

Med največje čudake na svetu sodi tudi Brian Zembic, ki se je leta 1996 odločil, da si poveča oprsje. 47-letnik se je takrat pojavil v številnih televizijskih oddajah in še naprej šokira s svojo bizarno izbiro lepotnega posega.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549